2 серпня 2024 19:52

"Байєр" хоче змінити виробника форми через проблеми з постачанням у Castore. Угода з New Balance або adidas принесе клубу більше грошей

«Байєр» планує змінити виробника форми Castore через проблеми з постачанням.


Англійська компанія-виробник спортивних товарів останніми роками активізувала свою участь у професійному футболі. Проте повідомляється, що Castore не справляються зі своїми обов'язками. Наприклад, у футболках, що постачаються деяким клубам, були виявлені дефекти.

Проблема з якістю форми не торкнулася «Байєра». Але Castore не встигають постачати леверкузенському клубу футболки, особливо виїзні, які відсутні в магазинах уже певний час.

«Байєр» недоотримує прибуток через цю проблему, оскільки після золотого дубля минулого сезону продаж футболок уболівальникам можна було б значно збільшити. Тепер керівництво клубу має можливість достроково розірвати контракт із Castore.

Повідомляється, що "Байєр" скористається цією можливістю. В результаті клуб зможе виручити значно більшу суму під час підписання нового контракту. Завдяки успіхам «Байєра» минулого сезону позиція клубу на переговорах значно посилилася.

Кандидатами є adidas і, насамперед, New Balance. Американська фірма вважається фаворитом для укладання угоди з "Байєром".