2 серпня 2024 16:27

Українська Прем'єр-Ліга та VBET Україна продовжили партнерство

Українська Прем’єр-Ліга з радістю повідомляє про пролонгацію співпраці з міжнародною компанією VBET, яка продемонструвала зразки успішного партнерства з УПЛ протягом попередніх років.


Нова трирічна угода Української Прем’єр-Ліги з титульним спонсором VBET передбачає розширення взаємодії та відкриття нових горизонтів для популяризації українського футболу, здорового способу життя, інтерактивної взаємодії з уболівальниками, програм лояльності, соціальних ініціатив.

«Ми раді продовжити нашу співпрацю з VBET, — зазначив Президент Української Прем'єр-Ліги Євген Дикий. — Це партнерство вже принесло чимало позитивних змін, і ми впевнені, що в майбутньому зможемо досягти ще більшого успіху. VBET — надійний партнер, який розділяє наші цінності та прагнення до розвитку українського футболу. Сподіваємося на досягнення низки амбітних цілей, які стоять перед нами».

Українська Прем'єр-Ліга та VBET вже досягли успіхів в розвитку перспективного проекту UPL.TV, об’єднані бажанням рухати його вперед і прагнуть до залучення в єдиний телепул усіх 16-ти клубів УПЛ. В новому сезоні уболівальникам буде презентовано нову телевізійну графіку і новий візуал Ліги.

СЕО VBET Україна Олександр Блохін підкреслив: «Для нас велика честь бути партнером Української Прем’єр-Ліги — однієї з найсильніших у Східній Європі. Ми впевнені, що разом з УПЛ зможемо зробити вагомий внесок у розвиток футболу в Україні, сприяти залученню нових уболівальників завдяки спільним зусиллям».

VBET Ukraine — організатор азартних ігор, амбасадор відповідального беттінгу та гемблінгу в Україні. Компанія працює на українському ринку з 2020 року на підставі ліцензій, виданих Комісією з питань регулювання азартних ігор та лотерей. Крім партнерства з Українською Прем’єр-Лігою VBET Ukraine є також преміумпартнером Національної збірної України з футболу та низки спортивних клубів та федерацій.