2 серпня 2024 15:52

Лангле може залишитись у "Барсі", а не вирушити в оренду. Фліку подобається захисник

Клеман Лангле може залишитися у «Барселоні».


За даними Mundo Deportivo, Хансі Флік високо оцінює гру захисника та його досвід і не відкидає можливості залишити його в команді.

Раніше француз дебютував за керівництвом німця у передсезонній грі проти "Манчестер Сіті". Тренер залишився задоволеним його грою, а також професіоналізмом на тренуваннях. У «Барсі» не виключають нічого і наполягають, що рішення щодо Лангле залишається за Фліком.

Повідомлялося, що Лангле цікавий "Атлетіко", який шукає лівого центрального захисника після відходу Ермосо. "Реал Сосьєдад" також шукає захисника після продажу Ле Нормана. Крім того, у Клемані зацікавлений клуб із Саудівської Аравії, проте гравець «Барси» не виявляє інтересу до переходу до близькосхідної ліги.

Наголошується, що перешкодою для будь-якого клубу, який бажає його придбати, є висока зарплата. Контракт Лангле розрахований до 2026 року, однак у «Барселоні» не хочуть бачити у складі гравця з такою зарплатою, знаючи, що він, найімовірніше, буде постійним запасним.

Минулого сезону Лангле грав в оренді в "Астон Віллі". Захисник зіграв 14 матчів в АПЛ і відзначився однією гольовою передачею.