2 серпня 2024 14:03

"От на нього мені хочеться подивитися". Журналіст порадив Шовковському, ким замінити травмованого Дячука

Спортивний журналіст і коментатор Віктор Вацко прокоментував травму Максима Дячука, а також проаналізував потенційну заміну, яку може використати Олександр Шовковський.


Віктор Вацко побажав швидкого відновлення Максиму Дячуку після прикрої травми отриманої в матчі із Партизаном. Також коментатор розглянув декілька варіантів, якими міг би скористатися Олександр Шовковський.

«Неприємний біль – це центр захисту. Знаєте, от приказка така є: «Де тонко, там і рветься». Воно так, якось в житті завжди відбувається у всьому. Максима Дячука чекає операція. Проблеми зі зв'язками ключиць. Наскільки я розумію, наскільки я чув. І на кілька місяців він, я так розумію, вибуває.

На сам перед хочу побажати як найшвидшого відновлення Максиму і як найшвидшого повернення до оптимальної форми й на футбольне поле. А в Олександра Шовковського, в тренерського штабу Динамо, які варіанти залишаються? Біловар зараз вийшов на заміну. Є Михавко, який тільки з Євро U-19 повернувся. І найбільша інтрига – це новачок Себальйос».

Вацко заявив, що новий гравець Динамо Себальйос не розуміє жодної мови, окрім іспанської. Також він зазначив, що центральний захисник непогано проявив себе на тренуваннях.

«Він на Партизан, на матч-відповідь, навіть в заявку не потрапив. Тренерський штаб Динамо віддав перевагу Михавку. От на Себальйоса мені хочеться подивитись. Тому що мені в WhatsApp розповідають, що він проявляє себе як пристойного рівня захисних.

Що він повинен бути конкурентоспроможним, конкурентоздатним на рівні ось цього Динамо Київ. Але трошки випав із підготовки, тому що травму отримав. Також він приїхав і абсолютно ні бум-бум, ні якою мовою, крім іспанської».

На думку коментатора, у Шовковського виникла серйозна проблема, із якою потрібно впоратися за тиждень.

«Я розумію, Шовковського, наприклад, як йому ставити центрального захисника, який ні сам підказати не може. А центральний захисник же повинен говорити. А він не може підказати так, щоб його зрозуміли. Ні почути й головне, зрозуміти підказку від партнерів він не може, тому що не знає мови. Тому зараз перед тренерським штабом Динамо – проблемка. І є тиждень на її вирішення», – заявив Вацко у авторській програмі на Ютуб.


Фото - ФК Динамо