2 серпня 2024 14:22

"Барселона" готова підписати Вільямса наступного літа – за умови, що його відступні у 58 млн євро не зростуть до 100 млн

«Барселона» готова підписати Ніко Вільямса наступного літа, але за ту саму суму.


Як пише Mundo Deportivo, у каталонському клубі визнають, що переговори щодо трансферу іспанця не просуваються так, як очікувалося, оскільки гравець перебуває під тиском "Атлетика", а також через пропозицію від "ПСЖ".

У «блауграні» впевнені, що Вільямс хоче перейти до них, але також усвідомлюють, що хоче зберегти хороші стосунки з нинішнім клубом за ту підтримку, яку він і його родина отримали від них.

Один із можливих варіантів, який Ніко обговорював зі своїм оточенням, полягає в тому, щоб залишитися в «Атлетику» ще на рік і перейти до «Барси» 2025 року. Такий сценарій розглядається і в «Барселоні», але за умови, що гравець не продовжить контракт і його поточні відступні 58 мільйонів євро не збільшаться.

Пріоритетом каталонців залишається підписання його цього сезону, і в клубі зазначають, що до офіційного закриття трансферного вікна 30 серпня ще залишається багато часу. Однак президент Жоан Лапорта ясно дав зрозуміти, що якщо він продовжить контракт і його клаусула зросте до ста мільйонів, як того хоче "Атлетік", то шанси Ніко підписати контракт із "Барсою" зведуть до нуля.