2 серпня 2024 12:41

Ребров має вирішити, ким можна замінити Мудрика. Вацко оголосив список своїх кандидатів – серед них є гравці "Динамо"

Спортивний журналіст та коментатор Віктор Вацко поділився своїми думками щодо конкуренції в збірній України на лівому фланзі атаки, де майже постійно грає Михайло Мудрик.


Віктор Вацко вважає, що головний тренер збірної України Сергій Ребров має знайти конкурента для Михайла Мудрика на лівому фланзі атаки синьо-жовтих. На думку коментатора, у наставника є декілька варіантів, а серед них Назар Волошин та Владислав Кабаєв.


«У нас на Євро Мудрик їздив безальтернативним лівим вінгером. І ось це було проблемою, на мій погляд. Я вважаю, що зараз за час Ліги Націй одне зі стратегічних завдань Сергія Реброва, тренерського штабу національної збірної - вирішити цю проблему. Кабаєв – варіант. Я вважаю, він вже голосно почав стукати у двері національної команди.


Волошин, також варіант. Назар взагалі за ігровими якостями, ну а мій погляд, дуже цікава опція. З його вмінням зіграти в завершальній фазі атаки, з його гольовим чуттям і з його грою в чужому штрафному майданчику. І завжди там моменти знаходить. Реалізує, не реалізує, це друге питання, але знаходить моменти завжди».

Також журналіст оцінив перспективи Максима Хланя та Максима Брагару. На думку коментатора, кожен із цих футболістів має довести свою якість перед тим, як потрапити до збірної України.

«Брагару й Хлань? Так, фрагментами дійсно дуже цікаво на Олімпіаді виглядали. Просто зараз у Брагару також нюанс. Конкуренція в київському Динамо. Кабаєв, Волошин, Брагару – це все Динамо Київ, ще ж Ярмоленко є і зараз на старті сезону він в порядку.

Це, якщо про вінгерів Динамо говорити. Хлань зараз із «Лехією» вийшов в елітний дивізіон польського чемпіонату. Ви розумієте, що з першої ліги, за нашими критеріями, чемпіонату Польщі брати футболістів у національну збірну – це якось не фонтан. А зараз він в елітному дивізіоні польського чемпіонату, я думаю, що тренерський штаб збірної буде за ним стежити», – заявив Вацко у своїй авторській передачі на Ютуб.