2 серпня 2024 10:17

"Ніколи не візьму його". У "Лаціо" відреагували на чутки про інтерес до Хамеса Родрігеса

Спортивний директор «Лаціо» Анжело Фабіані відреагував на чутки про те, що римляни цікавляться півзахисником збірної Колумбії Хамесом Родрігесом, який нещодавно розірвав контракт із «Сан-Паулу».


«Я ніколи не візьму його, і я поясню чому. Йому 33 роки, і за останні кілька років він ніколи не грав більше 12-13 матчів на рік, досить добре провів останній Копа Америка. За всієї поваги до гравця, але ми повинні робити 360-градусні оцінки як з погляду віку, так і з точки зору кількості хвилин в останні роки», — наводить слова Фабіані Sky Sport Italia.


Колумбійський футболіст перейшов до бразильського «Сан-Паулу» у липні 2023 року у статусі вільного агента. Контракт гравця з клубом розрахований до літа 2025 року. Transfermarkt оцінює Родрігеса в €5 млн. У нинішньому клубному сезоні Родрігес зіграв вісім матчів, забив один гол та віддав одну гольову передачу.


Раніше 33-річний атакуючий півзахисник збірної Колумбії Хамес Родрігес отримав приз найкращому гравцю Кубка Америки - 2024. У шести матчах турніру футболіст записав на свій рахунок один забитий м'яч і шість результативних передач.