2 серпня 2024 09:20

"Наполі" запропонував 25 млн фунтів за Лукаку, "Челсі" хоче 38 млн. "Сині" ведуть переговори з "Атлетико" про трансфер Омородіона

«Челсі» та «Наполі» продовжують переговори щодо Ромела Лукака та Віктора Осімхена.

Як повідомляє журналіст Бен Джейкобс, лондонський клуб не має наміру активувати пункт про відступні 120+ млн євро, зазначений у контракті нігерійського нападника. «Сині» змагатимуться за підписання гравця з «ПСЖ» та саудівським «Аль-Ахлі», якщо ціна знизиться або структура угоди стане привабливішою.

Переговори щодо можливого переходу Віктора йдуть одночасно з обговоренням трансферу Ромелу Лукаку. Бельгієць погодив трирічний контракт із «Наполі», погодившись на зниження зарплати. Неаполітанці запропонували за 31-річного футболіста 25 мільйонів фунтів, лондонці розраховують отримати 38 мільйонів.


Не виключено, що перехід Осімхена до англійської команди буде оформлений як оренда. Якщо сторони домовляться про це, то італійці намагатимуться включити до угоди пункт про обов'язковий викуп гравця у разі виходу «Челсі» до Ліги чемпіонів.


Зазначається, що "сині" також ведуть переговори з "Атлетіко" про трансфер Саму Омородіона. Мадридці не хочуть відпускати 20-річного форварда і сподіваються продовжити з ним контракт, підвищивши суму відступних до 120 млн. євро.