2 серпня 2024 09:17
1

Вболівальники "Олімпії" - про матч із "Поліссям": "Хто такий Усик?"

Словенські вболівальники здивовані реакцією представників "Полісся" на поразку у цьому протистоянні. Вони впевнені, що перемогли справедливо і без допомоги арбітрів. Вони не розуміють, чому боксер Усик робить заяви як представник клубу, і просять УЄФА звернути на це увагу, покаравши "Полісся" за такі висловлювання. Також вони нагадують про те, що між словенцями та сербами напружені стосунки, що вказує на дурість таких заяв. Словенці впевнені, що всі проблеми українців полягають у їхній поганій трансферній політиці та слабкому тренері.


Simon: Дякую українцям і всього гарного. Було б чудово щороку грати у кваліфікаціях із такими слабкими суперниками. Ні хвилини не сумнівався, що "Олімпія" пройде в наступний раунд.


Petek: "Олімпія" грала погано, але "Полісся" грало ще гірше. Ось і весь аналіз матчу. У наступному раунді вже не буде таких легких суперників, тож нам потрібно буде грати набагато краще.


Gasper: Браво! Хороший тренер з тією ж командою отримує набагато кращий результат, ніж був до цього. Віктор Санчес повністю переграв свого опонента з України у тактичному плані.


Tavcar: "Дракони" з'їли "вовків" Українці можуть робити різкі заяви на адресу арбітрів, якість гри нашої команди тощо. Але вони вже вилетіли з єврокубків, а ми йдемо далі. Більше мені про них не хочеться говорити.


Vidmar: Якщо Усик – це офіційний представник "Полісся", то український клуб буде жорстко покараний за такі висловлювання на адресу арбітрів та УЄФА. Якщо ж він простий уболівальник, то він має сидіти мовчки та просто спостерігати за футболом.


Silvij: Представникам "Полісся" можу нагадати одну приказку, аналог якої є у різних країнах. "Розумна людина навчається на своїх помилках, мудра людина навчається на чужих помилках. А дурень не вчиться ніколи". Так ось, третій варіант, судячи з усього, відноситься до "Полісся".


Tomaz: Я поважаю Усика як боксера. На даний момент він найкращий з найкращих на планеті. Але такі висловлювання не роблять йому честі. Навіть якщо він є вболівальником "Полісся", то треба вміти контролювати свої емоції та думати над тим, що ти кажеш.


Bukarica: Тренер українського клубу не може поставити нормальну гру команді. Маючи у складі непоганих гравців, він не зміг нічого створити та нічим нас здивувати. Але замість взяти на себе відповідальність, він вирішив у всьому звинуватити арбітрів? Чи він думає, що це його врятує від звільнення?


Ratnik: Я і сам недолюблюю сербів, але говорити про те, що вони зіпсували матч і допомогли "Олімпії" виграти – це неадекватність. Впевнений, що сербам-арбітрам начхати на українців, їм набагато важливіше зберегти свою роботу, ніж нібито "топити" "Полісся".


Pirnat: Нам сьогодні трохи пощастило. Українці забили швидкий гол і я боявся, що команда розсиплеться. Можна лише похвалити наших гравців за те, що виявили характер та вирвали перемогу. Саме такі складні матчі загартовують команду та роблять її сильнішою.


Aljas: Українці призначають недосвідченого тренера перед єврокубками, оновили команду наполовину, жахливо зіграли в обох матчах і заслужено програли. Які висновки вони зробили після цього? Виявляється, у всьому винні арбітри. Бажаю їм і надалі так думати. Тоді наступного року ми їх уже точно не побачимо у єврокубках.


Gregor: Нормальні люди стежать за собою і думають про те, як уникнути у майбутньому повторення помилок. Невдахи завжди звинувачують у всьому оточуючих і впевнені, що їм просто не пощастило.


Plisko: Я міг би зрозуміти такі заяви українців, якби ми забили пару пенальті, якби були видалення, які допомогли нам виграти. На що саме вони скаржаться, хтось взагалі зрозумів? Просто на те, що бригада арбітрів приїхала із Сербії?


Jako: Я не стежу за іншими видами спорту, але чув, що Усик – це боксер. Чому тоді він сидів на футбольному матчі у ВІП-ложі, а потім роздавав інтерв'ю? Більше нема кому в клубі взяти на себе відповідальність?


Doljak: Президенту "Полісся" треба переглянути фільм "Мільйонер мимоволі". Там показується, що навіть якщо на тебе впали великі гроші, це не обов'язково зробить тебе щасливим. І не робить тебе всемогутнім. "Олімпія" не має стільки грошей, але у нас є команда. У футболі це набагато важливіше.


Primozic: Боксери ніколи не відрізнялися великим розумом. Усик сказав, що серби недолюблюють українців, бо нібито допомогли "Олімпії" виграти у "Полісся". Він взагалі знає, що серби ненавидять Словенію і звинувачують нас у розпаді Югославії? Він справді думає, що є такі серби, які допомагатимуть словенцям?!


Maj: Сподіваюся, що УЄФА жорстко покарає українців за такі заяви. Ви пропустили 4 голи, а забили лише один. Які арбітри? До чого тут УЄФА та гроші? Це все схоже на марення божевільного.


Anze: У наступному раунді ми зіграємо проти "Шерифа". Сподіваюся, там більш адекватні люди працюють у клубі. Хотілося б після матчів обговорювати гру команди, а не заяви незрозумілих людей.


Sasa: Хто такий Усик? Яка в нього посада у "Поліссі"? Чому боксер коментує футбольні матчі та вчить людей в іншому виді спорту, як їм потрібно працювати і що їм потрібно робити?


Iztok: Українцям треба навчитися програвати. Ми виграли у них чесно, забивши чисті голи. Ми виграли обидва матчі та довели, що сильніше. Навіщо після фінального свистка розповідати про арбітрів, УЄФА, поганих суперників? Чому б вам не подивитися на себе і не подумати про те, яких помилок ви припустилися при підготовці до матчів з "Олімпією".

І в чому словенські вболівальникі не праві? Все так і є, як це показано в їх коментарях. Соромно за поліщуків. І це має бути уроком для Буткевича. Великі гроші ще не дають результату. Краще б почистив ряди своїх "футбольних" радників.