1 серпня 2024 22:32

Анатолій БЕЗСМЕРТНИЙ: "Динамо" приємно здивувало, виглядаючи проти "Партизана" просто чудово"

Київське "Динамо" впевнено подолало єврокубковий бар’єр у другому квіліфікаційному раунді нинішньої Ліги чемпіонів. Підопічні Олександра Шовковського на цьому етапі порадували українських любителів футболу переконливими перемогами над провідним клубом Сербії – бєлградським "Партизаном" - 6:2 і 3:0.


Думками про це протистояння з кореспондентом UA-Футбол поділився колишній захисник динамівської команди Анатолій Безсмертний.

- "Динамо" перемогло "Партизан" цілком заслужено, - переконаний він. – Перший матч динамівці виграли на класі, а у другому відчувалось, що одна команда діє на одній швидкості, а друга – на іншій. "Динамо" приємно здивувало, адже виглядало в обох зустрічах просто здорово. Мені сподобалось. Тож можна констатувати, що у наступний раунд Ліги чемпіонів київська команда пройшла за всіма статтями. Вона була просто кращою – от і все.

- Чимало фахівців вважають, що "Партизан" не той суперник, по якому можна визначати силу нинішнього "Динамо". А що думаєте ви?

- Ми відштовхуємось від конкретних матчів із сербами. Так, можливо "Партизан" не такий сильний, як колись. Адже бєлградська команда продає футболістів і таке інше. Та як би там не було, а на фоні нинішнього "Партизана" "Динамо" було кращим. Тож подивимось на нашу команду у наступних матчах і побачимо, як воно буде.

- Що можете сказати про шотландський футбол в цілому і про наступного суперника киян, "Глазго Рейнджерс", зокрема?

- "Глазго Рейнджерс" - флагман шотландського футболу. Він, як і інші його представники, є командами боєвими, зарядженими на боротьбу. Його футболісти відзначаються витривалістю, біжать та не поступаються у єдиноборствах. Так що я думаю, матчі із цим суперником будуть цікавими.


Фото - ПФК "Львiв"