1 серпня 2024 20:39

Рафінья та де Йонг відмовляються йти з "Барси", що заважає клубу підписувати новачків. Каталонці можуть розлучитися з Роке

Рафінья та Френкі де Йонг не хочуть йти з «Барселони».


За інформацією As, каталонський клуб має продавати гравців задля посилення складу та готовий розглянути варіант із продажем бразильця та нідерландця.

Однак самі футболісти непохитні у своєму бажанні залишитися у «Барсі» і доручили агентам ігнорувати звернення від клубу із пропозиціями про трансфери. У випадку з де Йонгом ситуацію ускладнює і його травма. У Рафіньї є пропозиція із Саудівської Аравії, проте він не зацікавлений у переході.

Що стосується Рональда Араухо, то його агенти не заперечували проти трансферу, якщо пропозиція буде привабливою для гравця. Проте зараз захисник відновлюється від травми, через яку не зможе грати до січня.

Щоб дозволити собі нові трансфери, «блауграна» має розлучитися з іншими гравцями – наприклад, Вітором Роке. Агент бразильського форварда вже повідомив клубу про готовність припинити співпрацю, якщо новий головний тренер Ханс-Дітер Флік не розраховуватиме на 19-річного футболіста.