1 серпня 2024 19:37
3

"Я вже не пам’ятаю, коли востаннє "Динамо" такого рівня трансфер здійснювало". Журналіст відзначив гру новачка киян

Журналіст та коментатор Віктор Вацко висловився про гру Олександра Піхальонка та деяких інших гравців «Динамо».


«Я думаю, зараз у Шовковського голова болить, але це приємний біль, щодо вибору в центрі поля. Піхальонок вривається в цю команду. Це приклад сильного трансферу. Це приклад трансферу, коли футболіст сходу показує, що він конкурентоздатний.


Позиція «вісімки» – окей, у матчі-відповіді позиція «шістки» – окей. Я вже не пам’ятаю, коли востаннє «Динамо» такого рівня трансфер здійснювало. Коли востаннє «Динамо» отримувало футболіста, який зі сторони проходив і одразу вривався в основний склад команди.


Брагару, який в хорошій формі з Олімпіади повернеться, – теж опція для атаки. Але з іншого боку і Ярмоленко, і Кабаєв, і Волошин в цих двох матчах показали, що Шовковському теж доведеться подумати, хто буде грати на крилах атаки.


Ванат у матчі-відповіді забив: пенальті заробив і реалізував, також психологічний плюс для центрфорварда.Супряга ігрові хвилини отримав – теж добре. Це також, до речі, перевага забезпеченого результату, коли тренер може дати пограти більшій кількості футболістів, дати їм необхідного на старті сезону ігрового тонусу», – сказав Вацко.


Фото - ФК «Динамо»

Согласен! Был очень рад этому переходу и мечтал увидеть Пихаленка в Динамо! (Причём понимал, что это нереально и он уедет в Европу).

Играет так, как-будто уже 10 лет в команде. Солидно, спокойно, без ошибок. Сразу виден класс игрока. С ударом. А пасы - это вообще отдельно. Такую игру он в Днепре показывал, когда был одним из лидеров в команде. И теперь - в Динамо. Уже в предвкушении пары в центре Бражко - Пихаленок.
Сховати
Google, Шапаренко куда девать?)
Сховати
evgeniy_0672, Туда, куда и Цыганкова, Миколенко, Забарного ;)