1 серпня 2024 19:22

"Для "Динамо" дуже важливо і з іміджевої, і з економічної точок зору...". Вацко - про другу перемогу киян над "Партизаном"

Журналіст та коментатор Віктор Вацко прокоментував ще одну перемогу «Динамо» над «Партизаном» (3:0).


«Я не оцінюю нічию слабкість та силу, якщо ми говоримо про матчі «Динамо» з «Партазаном» – я просто кайфую. Ну можу ж я собі дозволити по-вболівальницьки покайфувати. Тим більше, що зараз в цих двох матчах «Динамо» я був, не приховую, яскраво вираженим динамівським серцем. Я кайфую, що «Динамо» знищило тих, хто підтримує і називає братами тих, хто вбивць українців. Тих, у кого не вистачає розуму промовчати там, де краще промовчати. Або навпаки вистачає цинізму та нахабності показати привселюдно свою лояльність до тих, хто вбиває.


Я розумію, що рівень «Партизана» смішний, але й ви під іншим кутом гляньте. Можливо, рівень «Партизана» смішний саме на тлі рівня цього «Динамо»? «Динамо» ж їм ані шансу не дало. До речі, в другому матчі, коли, давайте чесно, нічого «Динамо» вже не було потрібно, кияни дуже відповідально поставилися до поєдинку, з правильним настроєм підійшли. Мені це дуже сподобалося.


Сподобалося, що дуже символічно вийшли там у Белграді в синьо-жовтій форма – у формі кольорів прапору України. Це так знаково було. Вийшли у формі кольорів прапору України і там в Белграді знову впевнено ******** братушок. Ну кайф же, чистий кайф. 9:2 за сумою двох матчів – це приниження, яке я по-спортивному не хотів би пережити. Тепер слимакам можна їхати до братушок-вбивць грати новий турнір – забанені проти опущених.


Для «Динамо» дуже важливо і з іміджевої, і з економічної точок зору, що цієї осені команда гарантовано гратиме в груповому турнірі єврокубків. Навіть якщо «Динамо» вилетить від «Рейнджерс», то вони потрапить до групового турніру Ліги Європи. Це, погодьтеся, ще одна причина порадіти перемозі над «Партизаном».


Такі ігри впевненість дають, це дуже важливо. Я би не хотів дивитися у єврокубках на перелякане «Динамо». «Динамо», яке боїться пропустити і не знає, що робити з м’ячем, коли потрібно атакувати. Саме таке «Динамо» ми бачили в єврокубках в попередні сезони – Мірча-стайл. Такі ігри, як зараз проти «Партизана», вони інформацію тренерському штабу дають», – сказав Вацко.