1 серпня 2024 16:48

"Атлетико" працює над трансфером Сорлота - форвард "Вільярреала" хоче пограти у Сімеоне. У переговорах з "Челсі" щодо Галлахера є прогрес

"Атлетико" веде переговори про трансфер Олександра Серлота.


За інформацією ESPN, мадридський клуб активізував роботу над підписанням форварда "Вільярреала" після зриву переходу Артема Довбика з "Жирони" - український нападник близький до трансферу в "Рому".


Зазначається, що Серлоту подобається перспектива працювати під керівництвом Дієго Сімеоне, незважаючи на його бажання грати в АПЛ. Відступні норвежці у «Вільярреалі» становлять 38 млн євро, але «Атлетіко» сподівається домовитися про трансфер за меншу суму.

Також повідомляється, що «Атлетіко» досягнув прогресу в переговорах з «Челсі» щодо Конора Галлахера. Лондонці розраховують отримати за півзахисника щонайменше 40 мільйонів євро, за ситуацією Галлахера також стежать «Астон Вілла» та «Тоттенхем».


Крім того, «Атлетико» зацікавлений у підписанні Хуліана Альвареса, проте робота над його підписанням потребує «терпіння та спокою» – остаточне рішення очікується не раніше ніж у середині серпня. За ситуацією форварда «Манчестер Сіті» слідкує низка інших клубів, включаючи «ПСЖ».