1 серпня 2024 12:49

Жота про травми: "Це схоже на нокаут - ще гірше, коли справи у команди йдуть неважливо, а ти не можеш допомогти. Я знаю, що показуватиму хорошу гру, залишаючись у формі - це вселяє надію"

Діогу Жота розповів, що працює над зниженням травматичності.


У лютому вінгер «Ліверпуля» пошкодив хрестоподібну зв'язку коліна та пропустив близько 2 місяців.

«Коли ти вибуваєш на якийсь час через травму, це схоже на нокаут. Ще гірше, якщо справи команди йдуть неважливо, а ти нічим не можеш допомогти. Коли результати не дуже хороші, відчуваєш подвійне розчарування, тому що відчуваєш, що міг би бути поряд і допомогти, і тоді, можливо, все склалося б інакше. Це дуже неприємне почуття.


Минулий сезон був особливо неприємним, тому що я тричі травмувався у добрі моменти. Я старанно працював, щоб набрати форму, але щоразу через травми мій прогрес сповільнювався. Останній сезон був особливо поганий. Я боявся, що пропущу Євро. Я міг пропустити другий поспіль великий турнір після чемпіонату світу. Психологічно це було тяжко.


Але те, що я завжди показував гарну гру, виходячи на поле, дає мені надію. Я знаю, що мої показники будуть хорошими, якщо я залишатимуся у формі. Це вселяє надію на цей сезон. Я хочу залишатися у формі та працюю над цим під час передсезонної підготовки», – сказав вінгер «Ліверпуля».