1 серпня 2024 08:56
1

"Навіть посередня команда розгромила "Партизан". Сербські ЗМІ – про матч із "Динамо"

Сербські журналісти незадоволені грою "Партизана", який зіграв ще гірше, ніж у першому поєдинку. Якщо тоді "чорно-білі" хоча б непогано проявили себе в атаці, то у зустрічі у відповідь "Партизан" зіграв однаково погано, як в обороні, так і в атаці. А поразку 0:3 можна назвати успіхом для клубу з Белграда, оскільки "Динамо" грало на 50% від своїх можливостей і не прагнуло забити більше голів. Інакше українці могли б повторити той розгром, який вони влаштували сербам у першому поєдинку.


Telegraf


"Навіть посередня команда розгромила "Партизан", - сербські ЗМІ – про матч із "Динамо" - изображение 1


"Нова катастрофа "Партизана": навіть граючи напівсили "Динамо" розгромило "чорно-білих" у Белграді", - журналіст сайту Telegraf обурений тим, як грала сербська команда і розкритикував "Партизан" за те, що він не зміг виявити характер, навіть граючи на своєму полі.


- Ліга чемпіонів знаходиться на відстані світлових років від "Партизана", навіть у зустрічах із посередніми європейськими командами, такими як київське "Динамо", яке розгромило сербський клуб. А в основі цих звинувачень лежать дві "вражаючі" поразки "чорно-білих", у яких вони пропустили дев'ять і забили два голи у двох матчах. У белградському поєдинку на моторошно порожніх трибунах, поєдинок більше був схожим на контрольний, ніж на єврокубкову зустріч. Український топ-клуб легко розгромив підопічних Олександра Станоєвича з рахунком 3:0 та заслужено вийшов у третій раунд. Українці навіть не грали на 100%, але цього виявилося достатньо для такої впевненої перемоги.

Це вже не питання системи, тактики чи вибору гравців, нинішня команда "Партизана" просто не має ні потужності, ні характеру, щоб грати на серйозному рівні, і вона взагалі не відповідає вимогам, які до неї пред'являють уболівальники та керівництво клубу. Можна лаяти Олександра Станоєвича, але з такими гравцями, їхнім ставленням до футболу будь-який тренер не зміг би створити диво. "Партизан" заслужено прощається з Лігою чемпіонів, але це не означає, що в іншому єврокубковому турнірі він зможе чогось досягти.


Kurir


"Навіть посередня команда розгромила "Партизан", - сербські ЗМІ – про матч із "Динамо" - изображение 2


"Ганьба "Партизану"! Виліт був справедливим, але пропустити 9 голів... "Динамо" знову принизило "чорно-білих", - журналіст сайту Kurir емоційно відреагував на черговий розгром "Партизана" у матчі з "Динамо". Він не розуміє, як ця команда могла зіграти так жахливо і пропустити 9 голів у двох матчах із не найсильнішим суперником.


- Багато футболістів "Партизана" не варті тієї футболки, яку вони носять. Звичайно, винні також керівники клубу, які з посмішками сиділи у своїх кріслах і, схоже, не надто переживають про те, що команда пропустила дев'ять голів у двох матчах! Вдумайтесь, 9 пропущених голів! І це у протистоянні з далеко не грандом європейського футболу. Це рівень клубів із Андорри, Мальти, Фарерських островів. Та й те, здається, що команди з цих країн уже навчилися краще грати у футбол та не пропускати так багато голів. Виходить, що поки в інших країнах футбол розвивається і прогресує, у Сербії все настільки погано, що один із найкращих клубів з кожним роком грає все гірше та гірше у єврокубках.

У матчі-відповіді ми побачили "вулицю з одностороннім рухом". "Динамо" дійшло легкої перемоги, граючи на 50% від своїх можливостей, а "Партизан" за 90 хвилин не зробив жодного удару по воротах! І це команда, якій треба було сьогодні забивати щонайменше 4 голи! Так, ви правильно прочитали. На своєму полі, проти команди середнього рівня, не більше того, яка не має ні свого поля, жодного іноземця у складі… Александар Станоєвич дуже погано справляється з роботою в "Партизані", і це вже ясно. Команда, схоже, не готова грати у серйозний футбол проти трохи сильніших команд, ніж у Суперлізі Сербії. А це означає, що треба прощатись із тренерським штабом. І сподіватися, що це хоч якось допоможе "оживити" команду.


Спортські Журнал


"Навіть посередня команда розгромила "Партизан", - сербські ЗМІ – про матч із "Динамо" - изображение 3


"Новий крах "Партизана", "Динамо" знову забило багато голів у ворота сербського клубу", - журналіст сайту Спортски Журнал розмірковує на тему того, що рівень футболу в країні знаходиться на катастрофічно низькому рівні, якщо навіть "Динамо", у якого так багато проблем через війну, зуміло принизити "Партизан" у двох матчах.


- Матч із "Динамо" у Белграді пройшов без глядачів через покарання від УЄФА. Можливо, це навіть на краще. Бо гарячі фанати "Партизана" могли б не витримати такого приниження та влаштувати заворушення. Та й навряд чи тепер клуб зможе заманити багато вболівальників на наступний поєдинок.

Важко уявити, чого чекати від цієї команди у кваліфікації Ліги Європи у протистоянні з "Лугано". Але навряд чи щось хороше. Найнеприємніше, що "Партизан" ніяк не відреагував на принизливу поразку в першому матчі з рахунком 2:6. Де гордість гравців? Де була їхня мотивація та бажання спортивної помсти? У поєдинку у відповідь "Партизан" зіграв ще гірше, ніж у першому. Якби "Динамо" знову грало на 100%, то могло б сьогодні забити ще 6 голів. На щастя, українці зупинилися на трьох результативних ударах. Але це не заслуга "Партизана". Фактично, українці забили стільки, скільки захотіли.

Найсумніше для нас, що це був перший раунд кваліфікації для "Партизана". І найпростіший суперник. Далі було б складніше, а суперники були б сильнішими. Але навіть матчі з не найсильнішим "Динамо" виявилися надто складними для "Партизана". Чому? Це мають вирішити керівництво клубу та тренерський штаб. І зробити якісь висновки. Тому що клуб рівня "Партизана" не має права пропускати 9 голів і потім вдавати, що все нормально.

Фото: ФК "Динамо"

Откуда журналисты Сербии взяли,что Динамо играло на 50% своих возможностей. Вряд ли они до этого часто видели Динамо в деле.
Настоящую силу киевляне смогут показать уже через неделю в противостоянии с Рейнджерс. И то-это клуб уровня ЛЕ,но никак не ЛЧ.