1 серпня 2024 08:23

Вболівальники "Партизана": "Це "Динамо" нагадує "Барселону" Гвардіоли, а наша команда продовжує падіння на дно"

Сербські вболівальники були скептично налаштовані перед матчем у відповідь з "Динамо". Усі розуміли, що після поразки з рахунком 2:6 вже немає жодних шансів на вихід до наступного раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Але й навіть просто у перемогу над "Динамо" ніхто не вірив. Усіх розчарувала гра у першому поєдинку, тож серби сподівалися просто не програти розгромно.


Цікаво, що серби порівнюють "Динамо" та Шовковського з "Барселоною" та Гвардіолою. Маючи на увазі, що у складі українського клубу багато вихованців, вони грають у гарний атакуючий футбол, а Шовковський – легендарний для клубу гравець, який став чудовим тренером.


Blagoj: Без уболівальників немає сенсу грати у футбол. Таке відчуття, що це не по-справжньому. Нашим фанатам треба розуміти, що коли вони творять якусь нісенітницю на трибунах, то від цього страждають потім прості вболівальники, які хотіли б підтримати команду. І "Партизан", якому набагато важче грати без підтримки трибун.


Cokic: На жаль, українці знову справедливо виграли. У наших гравців були моменти, навіть у штангу влучили, але загалом команді не вистачає спортивної агресії. Таке відчуття, що результат для них зовсім не має значення.


Njusha: Думаю, що в чемпіонаті Сербії "Динамо" на рівних би боролося з "Црвеною Зіркою" за перше місце. "Партизан" продовжує деградувати. Вже всім зрозуміло, що річ не в тренерах. Низький рівень гравців плюс погана робота скаутів. На одного хорошого футболіста припадає 3-4 погані. З такою командою важко претендувати на щось серйозне.


Ranko: Мені соромно за "Партизан", а футболістів все влаштовує. Вони одержують величезні зарплати, у них контракти на п'ять років. Навіть якщо вони вилетять до другого дивізіону, то продовжать отримувати свої гроші. Я розумію, що "Динамо" - це сильний суперник, але ж можна було грати з бажанням, з мотивацією. Навіть просто постаратися порадувати вболівальників!


Velizar: Нудна гра вийшла. Українці грали за результатом, а наші футболісти чи то боялися йти в атаку, чи то це справді наш максимум на даний момент. І це дуже сумно.


Cirovic: Вихованці клубу + добрий тренер, який вміє думати та аналізувати – це і є секрет успіху "Динамо". У них немає якихось дорогих легіонерів, тренер не має величезного досвіду. Але вони продовжували шукати і знайшли саме того фахівця, який підходить цій команді. Нам теж не варто впадати у відчай і продовжувати шукати. Очевидно, що з цим тренерським штабом треба прощатись.


Ibrica: Шовковський може стати легендарним тренером для "Динамо" Я бачив матчі цього клубу при Луческу в єврокубках, з тими ж гравцями команда грала зовсім інший футбол. Наскільки сильно впливає на футболістів правильний тренер, який вміє використовувати сильні сторони гравців.


Jeptic: Проти такого сильного "Динамо" у нас одразу не було жодних шансів. Всі про це говорили одразу після жеребкування. Інша річ, що клуб рівня "Партизана" не має права програвати із загальним рахунком 2:9. Після такого у відставку має піти не лише тренер, а й усе керівництво клубу.


Vidra: Це просто сором. Приниження у першому матчі, приниження у другому матчі. Невже тренерський штаб не піде у відставку після такого? Це найгірший "Партизан" за останні 20 років!


Cvetkovic: Футболісти "Партизану" – це дорогі повії! Вони одержують багато грошей, щоб їх усе потім використовували. У мене вже просто не вистачає злості дивитись на це все. Це не "Партизан", а просто якесь незрозуміле збіговисько людей у футболках нашого клубу.


Srdjan: Навіть не знаю, що тепер сказати нашим футболістам після чергового розгрому. Напевно, дякую за те, що не пропустили знову 6 голів, а лише три. Це вже величезне досягнення для "Партизана" порівняно з першим матчем. Можна сміливо сказати, що є певний прогрес.


Gojkovic: Чи було в історії "Партизана" таке, щоб ми у двоматчевому протистоянні пропускали 9 голів? Я такого не пригадаю. Можливо колись давно таке відбувалося, але не в новітній історії клубу. Зважаючи на все, це новий антирекорд "Партизана".


Ugljesa: Потрібно терміново продавати Салданью та решту гравців, за яких готові заплатити хоч якісь гроші. Замість них брати вихованців клубу та починати все заново. З цією командою ми вже точно нічого не досягнемо. Не буде жодного позитивного результату.


Minic: Заради справедливості, ніхто ніколи не писав про те, що "Партизан" зможе пройти "Динамо". Я таких людей не знаю. Усі розуміли, що шансів у нас практично немає. Надія була лише на диво, але після першого поєдинку вже всім було зрозуміло.


Djurovic: 6:2 та 3:0 – це вже більше схоже на теніс, а не на футбол. Наша команда зуміла всіх здивувати, як і обіцяла. Ось тільки ніхто не міг припустити, що йтиметься про принизливі поразки, а не перемоги.


Njegos: Можу лише припустити, що "Партизан" вирішив зіграти на букмекерську контору. Принаймні у другому матчі. Поставили на свою ж поразку, і зробили все, щоб ставка зіграла. Інакше не можу пояснити те, що сьогодні побачив на полі у виконанні "Партизана".


Rensly: Напевно, навіть добре, що сьогодні був матч без уболівальників. Якби фанати були присутні сьогодні на трибунах, то вони могли б проломити голови футболістам "Партизана" за таку гру і таку неповагу до клубу, за який вони виступають.


Montalvo: Таке відчуття, що всі ці футболісти бачать один одного лише один раз на місяць, коли потрібно приходити до банку отримувати гроші. Немає жодних комбінацій, постійні помилки у всіх лініях, усі футболісти один одному заважають, а не страхують. Таке навіть у дитячому футболі рідко побачиш. Але ж це професіонали. У всякому разі, судячи з тих зарплат, які вони одержують.


Strasek: Це "Динамо" нагадує мені "Барселону" Гвардіоли. Аналогій багато. Також команду очолив колишній гравець, який до цього працював у системі клубу. Також залучив до основи багато вихованців клубу, які грають ключову роль у команді. Також фактично відмовився від легіонерів. Українцям можна лише позаздрити. Вони проглядають світле майбутнє з "Динамо", незважаючи на війну в країні. А в нас "Партизан" продовжує падіння на дно і навряд чи скоро звідти зможе піднятися.