1 серпня 2024 08:14

Клуб АПЛ погодив умови контракту із Жоау Феліксом

Англійська "Астон Вілла" погодила особисті умови контракту з крайнім нападником мадридського "Атлетико" та збірної Португалії Жоау Феліксом, який минулого сезону провів у "Барселоні" на правах оренди. Про це повідомляє Topskills Sports UK у соціальній мережі X (раніше Twitter).


За інформацією джерела, іспанський клуб хоче €40 млн за те, щоб відпустити португальця. Зазначається, що обидва клуби продовжать переговори, щоб укласти угоду найближчим часом.


Раніше повідомлялося, що головний тренер бірмінгемців Унаї Емері особисто хоче бачити Фелікса в команді та пропонує йому роль атакуючого півзахисника, яка б могла розкрити потенціал португальця. Зазначається, що здійснити операцію буде складно з фінансової точки зору, проте «Астон Вілла» розглядає можливість підписання Фелікса, оскільки офіційно оформила великий продаж Муси Діабі в «Аль-Іттіхад» за 60 млн. євро.


Нагадаємо, минулого сезону Фелікс взяв участь у 54 матчах у всіх турнірах за клуб і збірну, в яких він відзначився 13 голами та сімома результативними передачами. Діюча трудова угода гравця з мадридським клубом розрахована до літа 2029 року. Згідно з інформацією, представленою на порталі Transfermarkt, ринкова вартість футболіста становить €30 млн.