31 липня 2024 18:02

Екс-коханка погрожувала Вокеру переїздом до будинку по сусідству з його родиною. Вона зблизилася з їхньою сусідкою і просила її шпигувати

Екс-коханка Кайла Уокера неодноразово стежила за ним.


Модель та зірка реаліті-шоу Лорін Гудмен, яка виховує від Уокера сина та доньку, звернулася до суду, щоб стягнути з захисника «Манчестер Сіті» понад 356 тисяч фунтів і по 3,9 тисячі на місяць на утримання їхніх спільних дітей. Суд відхилив більшу частину її вимог і мотивував своє рішення «легковажними» витратами Гудмен.

У своїй ухвалі суддя Едвард Хесс зазначив, що коханка футболіста натякала, що публічно оголосить про батьківство своєї другої дитини, якщо не отримає бажаного, а також погрожувала переїхати до будинку, що знаходиться «в двох кроках від будинку сім'ї в Чеширі, що, як вона знала , Жахало Уокера ».


У ході судового розгляду також з'ясувалося, що Лорін зблизилася з сусідкою Уокера Жасмін, бажаючи бути в курсі того, що відбувається у його сім'ї.


Так, у серпні 2022 року вона написала Жасмін, попросивши її зафільмувати сімейство в саду. На зауваження сусідки про те, що не можна записувати когось без їхнього дозволу, Гудмен відреагувала словами: «Я не шпигую, але відчуваю, що ви, хлопці, шпигуєте за мною та за тим, що я роблю у своїх соціальних мережах».

Жінка стверджує, що зробила це тому, що до неї дійшли чутки, що подружжя збирається подати до суду, але мала доказів, що підтверджують це.


Ще в одному повідомленні, доведеному до суду, коханка просила сусідку допомогти їй, коли Вокер і його дружина посваряться, щоб «покінчити з ними».


На основі цих даних, суддя Хес вирішив, що Гудмен збиралася «завдати непоправної шкоди шлюбу футболіста».