31 липня 2024 17:11

Сергій ПАЛКІН: "Іноземні гравці вірять, що можуть грати та показувати хороші результати в Україні"

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін розповів, що клуб працює над тим, щоб гравці-іноземці відчували себе у безпеці під час виступів в Україні.


“Ми підписали двох нових легіонерів, одного з Тунісу та іншого з Хорватії. Також Вінісіуса Тобіаса, який був в оренді в Реалі, та бразильського гравця з чемпіонату своєї країни. Для нас це дуже важливо, бо це показує, що гравці-іноземці довіряють нашому клубу”.


“Іноземні гравці вірять в Україну, вони вірять, що можуть грати навіть у цей час і можуть показувати хороші результати. І, знаєте, ми багато спілкувалися з гравцями до того, як вони приїхали в Україну. Вони читають новини, і більшість із них 99% – негативні. Але у будь-якому випадку, коли ми з ними розмовляємо, ми повинні показати їм, що ми можемо гарантувати їм певну безпеку і що ми це виконуємо”.

“Для нашого клубу дуже важливо запропонувати цю безпеку. І тому ми маємо цілком позитивні відгуки, особливо від легіонерів. Наприклад, зараз ми зупинилися в готелі у Києві всі разом. І я вірю і сподіваюся, що ми продовжимо в тому ж дусі”.


Фото: ФК "Шахтар"