31 липня 2024 17:07

Вокер про претензії екс-коханки: "Вона отримує страшенно багато грошей. Це не зайшло б так далеко, якби я був художником або декоратором – я не зміг би собі цього дозволити"

Кайл Вокер висловив у суді невдоволення витратами своєї екс-коханки.


Модель та зірка реаліті-шоу Лорін Гудмен, яка виховує від Уокера сина та доньку, звернулася до суду, щоб стягнути з захисника «Манчестер Сіті» понад 356 тисяч фунтів і по 3,9 тисячі на місяць на утримання їхніх спільних дітей. Суд відхилив більшу частину її вимог і мотивував своє рішення «легковажними» витратами Гудмен.


Захисник Манчестер Сіті заявив, що вже заплатив Гудмен близько 1 млн фунтів.


«Вона отримує дуже багато грошей. Я даю їм ці гроші радо. Це мій внесок, оскільки я не можу бути фізично присутнім, але я думаю, що деякі речі, про які вона просить, невідповідні.


Я не знаю, за послуги скільки людей я повинен заплатити. За няньку? За своїх дітей я заплачу. Ще вона хоче кухаря?


Давайте не вважатимемо, що, оскільки я заробляю стільки, скільки заробляю – і я заробив це сам, граючи у футбол, – можна просто витрачати мої гроші та використати мене як безлімітну чекову книжку.


Можу гарантувати, що це не зайшло б так далеко, якби я був художником чи декоратором, бо я не зміг би собі цього дозволити.


Я думаю, що був більш ніж щедрий у всіх цих витратах. Вважаю, що Лорін дістався надто великий будинок, але саме цього вона й хотіла.

Можливо, їй варто було піти іншим шляхом і не витрачати таких сум на певні речі», – цитує гравця збірної Англії The Sun.