31 липня 2024 08:09

Екс-коханка Вокера вимагала із захисника "Сіті" понад 356 тис. фунтів та по 3,9 тис. на місяць на утримання їхніх дітей. Суд відхилив більшу частину вимог, звинувативши її в "легковажних витратах"

Суд відхилив більшу частину претензій колишньої коханки Кайла Уокера.


Модель та зірка реаліті-шоу Лорін Гудмен, яка виховує від Уокера сина та дочку, звернулася до суду у сімейних справах – вона вимагала стягнути з Уокера додаткові щомісячні виплати з догляду за дітьми на суму 3900 фунтів, а також одноразову виплату у розмірі 212 тисяч. Крім того, Гудман зажадала 30 тисяч фунтів на покупку автомобіля для няні, 48 тисяч фунтів на меблі та телевізор, понад 9000 фунтів на встановлення камер відеоспостереження та 5,6 тисяч на сигналізацію, а також понад 52 тисяч фунтів на штори та жалюзі.

Під час засідання Вокер заявив, що вже виплатив колишній коханці понад 1 млн фунтів. За словами футболіста, Гудмен «хоче перетворити будинок на виставкову залу, а не місце для сім'ї».

Як повідомляє The Sun, суддя відхилив більшу частину вимог Гудман, звинувативши Лорін у «легковажних витратах». Так, було встановлено, що Лорін придбала два дивани загальною вартістю понад 15 тисяч фунтів, а також витрачала 1400 фунтів на місяць на газові балони для садових ліхтарів.