31 липня 2024 09:30

Екс-коханка Уокера про те, що суд відхилив вимоги до гравця "Сіті": "Я зраджена одинока мати. У моїх дітей не буде того ж, що у їхніх зведених братів і сестер, але я зосереджуся на побудові майбутнього"

Екс-коханка Кайла Уокера прокоментувала програний суд проти футболіста.


Модель та зірка реаліті-шоу Лорін Гудмен, яка виховує від Уокера сина та доньку, звернулася до суду, щоб стягнути з захисника «Манчестер Сіті» понад 356 тис. фунтів та по 3,9 тис. на місяць на утримання їхніх спільних дітей. Суд відхилив більшу частину її вимог і мотивував своє рішення «легковажними» витратами Гудмен.

«Хочу подякувати судді за ретельний розгляд справи, оскільки в основі його рішення лежали потреби моїх дітей. Це був важкий і напружений розгляд, у якому, як я сподівалася, не буде потреби. Мова завжди йшла тільки про дітей та забезпечення їхнього майбутнього.

Я зраджена мати-одиначка, і хоча у моїх дітей ніколи не буде того, що є у їхніх зведених братів і сестер, я щосили намагалася заради них і завжди намагатимуся, незважаючи ні на що.

Завдяки моїй команді юристів та рішенню судді дитинство моїх дітей у безпеці, і тепер я зосереджуся на побудові міцного майбутнього для них. Найбільше на світі я з нетерпінням чекаю нагоди насолоджуватися кожною миттю, проведеною зі своїми дітьми, і щоб ми втрьох могли продовжувати жити своїм життям», – сказала Гудмен.