30 липня 2024 10:43

"Поведінка Григорчука мені здається дивною". Колишній тренер "Нефтчі" розкритикував вчинок українського фахівця

Колишній головний тренер Нефтчі Ельхан Абдуллаєв щиро відреагував на дивну поведінку українського наставника бакинського клубу Романа Григорчука.

Наприкінці червня 2024 року Роман Григорчук покинув одеський Чорноморець та став головним тренером азербайджанського Нефтчі.

Вже 3 серпня український фахівець дебютує на чолі бакинців. Команді Григорчука протистоятиме Туран-Товуз, який очолює Курбан Бердиєв. Обидва спеціалісти заборонили до показу навіть гольові епізоди своїх спарингів на зборах.

Колишній наставник Нефтчі (2016-2017) Ельхан Абдуллаєв вважає дивною поведінку Григорчука та Бердиєва. Зазначимо, що останні спаринги на зборах обидвох команд в один і той самий день не відбулися з різних причин.

«Це протистояння ніколи не вважалося принциповим. Не можу зрозуміти, чому все проходить у такій таємниці. Не розумію скритність Нефтчі і ТТ через один тур. Після першого офіційного матчу все буде зрозуміло, хто в якому стані й у що грає.

Хоча, може, обидва тренери хочуть вдало почати в дебюті. Але важливий не тільки перший тур чемпіонату. У будь-якому разі, поведінка цих тренерів мені здається дивною. Якщо хтось захоче дістати запис якогось матчу, то це не так важко зробити».

Також Абдуллаєва попросили дати прогноз на поєдинок першого туру чемпіонату Азербайджану між Нефтчі та Тураном.

«Не можу дати прогноз на цю гру, адже складно тільки за сухими результатами проводити аналіз. Але будь-який результат цієї зустрічі не стане сенсацією.

Нефтчі може як виграти, так і програти Туран-Товузу. На що здатні бакинці під керівництвом Григорчука, ми побачимо через п'ять-шість турів», – цитує Абдуллаєва azerisport.com.