29 липня 2024 20:10

Довбик мав фантастичну у фінансовому плані пропозицію з Саудівської Аравії перед Євро, "Вест Хем" не втратив надії підписати його

Фото - https://depositphotos.com/ua/


У форварда «Жирони» Артема Довбика перед Євро-2024 була пропозиція від одного із клубів із Саудівської Аравії, повідомив сотру1+1 Media Ігор Циганик. Також він зазначив, що інтерес до нього досі виявляє "Вест Хем".

«До чемпіонату Європи інтерес до Артема Довбика виявляли «Мілан», «Атлетіко», «Вест Хем». Також була пропозиція із Саудівської Аравії, дуже грошова пропозиція, фантастично грошова. Там величезні гроші, фантастичні гроші у кілька разів більше, ніж пропонували європейські клуби.


"Вест Гем" не втратив бажання придбати Довбика. Цей варіант я розглядаю другим. "Рома" - перший, основний варіант. Дуже велика ймовірність того, що цей трансфер відбудеться. Думаю, відсотків 75. А другий варіант для мене "Вест Хем"


Хулен Лопетегі також дуже зацікавлений у підписанні Довбика. Він поставив питання перед керівництвом, що Артем йому цікавий, і вони готові також заплатити на рівні 40 мільйонів євро. Але сьогодні фаворитом є «Рома», – сказав Циганик.