29 липня 2024 18:12

"Миколенко одужує": тренер "Евертона" озвучив нову інформацію щодо травм команди

Головний тренер Евертона Шон Дайч розповів про стан здоров’я свого українського захисника Віталія Миколенка, який не зміг взяти участь в останньому товариському матчі.

Керманич Евертона Шон Дайч поділився подробицями стану здоров’я своїх підопічних, які у суботу, 27 липня, не змогли зіграти у спарингу проти Солфорда (1:2) з четвертого англійського дивізіону. Серед них був й Віталій Миколенко.


«Тарковскі оговтується. З Гейє мали бути обережними, але він оговтується. Міко [Миколенко] теж одужує. Іліман [Ндіає] – ще один удар, нічого серйозного, тож до початку наступного тижня буде в нормі. Джаррад [Брентвейт] робить кроки вперед. Сподіваємося на нього. Не на цьому тижні, але після нього».


Коуч наголосив, що хвилюватися нема про що.


«Це не серйозні травми, але на цьому етапі передсезонної підготовки, коли вони виконали багато роботи, ми повинні бути обережними. У цих матчах ви можете кинути їх у гру, і якщо трапиться щось серйозне, вони пропустять більш тривалий період. Ми не можемо собі цього дозволити».


За словами Дайча, для нього було важливо не ризикувати підопічними у контрольній зустрічі.


«Ось чому ми зняли основну групу гравців першої команди досить рано з гри, і у них був відпочинок на цьому тижні», – наводить слова Дайча LiverpoolWorld з посиланням на клубну пресслужбу.