28 липня 2024 18:46

В'єрі про перехід у "Мілан": "Я погодився частково тому, щоб позлити "Інтер". Чекав на дзвінок від президента зі словами "залишайся", але його не було"

Крістіан В'єрі поділився подробицями переходу до «Мілану» з «Інтера» 2005-го.

«Звичайно, довкола мого переходу в «Мілан» було багато галасу, бо я був кумиром для фанатів «Інтера». Я був злий на директора та клуб, тому пішов. Я чекав дзвінка від президента [Масімо Моратті] зі словами «залишайся», і я залишився б.


Дзвінка не було, я став грав менше, потім той директор, ім'я якого я не називатиму, теж зробив свій внесок. Я дзвоню своєму агенту і питаю: «Дізнайся в Мадриді, чи потрібен їм хтось». Він каже, що їм ніхто не потрібен, а потім у ці дні мені надійшла пропозиція від «Мілана».


Я відразу погодився, почасти тому, щоб дозволити «Інтер», але й тому, що я хотів грати у великій команді. В «Інтері» мені було добре, але це не означає, що якщо я піду, то більше не зможу грати у футбол... Моїм першим вибором був «Атлетіко», можливо, вони мене не схотіли, бо я постійно ходив у нічні. клуби (сміється)», – розповів колишній форвард збірної Італії.