28 липня 2024 15:02

Ротань - про 2:1 з Марокко: "Такі матчі для нас, на жаль, дуже нечасті, хлопці не в тому ритмі працюють в УПЛ"

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань прокоментував перемогу над Марокко U-23 (2:1) у 2-му турі групового етапу Олімпіади-2024.


«Коли тобі потрібно перемагати, це мабуть краще, ніж коли тобі дається якийсь шанс, що ти можеш грати на нічию, і все таке. Ми не маємо права грати на нічию, ми повинні розуміти це. Тому ще більше накопичити емоцій, ще більше налаштуватися – і все від нас залежить.

Якби ми не вірили – ми б, мабуть, не перемогли. Мабуть, найголовніше – що ми вирвали цей матч. Він складався таким чином, що нам було дуже тяжко.

У 2-му таймі було вилучення й нервова гра. Ми маємо результат, тому що за рахунок характеру, за рахунок того, що навіть у меншості ми хотіли цього, ми це зробили.

Але все-таки, що хочеться сказати з цього приводу? Такі матчі для нас, на жаль, дуже нечасті, і хлопці не в тому ритмі працюють у чемпіонаті України, щоб кожну гру працювати, щоб у кожній грі був накал, було стільки вболівальників. Тим паче, що ми, мабуть вперше за 2,5 роки бачимо такі трибуни заповнені, і ще вони вболівають не за тебе.

Ми задоволені, але в нас є фінал. У нас найголовніша задача зараз – відновитися та готуватися на фінал», – сказав Ротань.

Заключний матч групового етапу проти Аргентини українська збірна зіграє у вівторок, 30 липня. Початок – о 18.00.