28 липня 2024 12:07

Фреді Бобич: "Баварія" не виграла жодного титулу не через Кейна, а всупереч його присутності. Харрі продемонстрував світовий клас"

Фреді Бобич оцінив перший сезон Харрі Кейна в Бундеслізі.


«Результативність Харрі Кейна дещо знизилася у другій половині сезону. Так, він забивав лише з пенальті у чвертьфіналі та півфіналі Ліги чемпіонів. Так, на чемпіонаті Європи його кілька разів замінили достроково. Тим не менш, я кажу: Кейн продемонстрував світовий клас і в другій половині сезону.

Його чудове завершення атак, його гольове чуття в штрафному майданчику, його здатність спускатися в центр поля і не тільки отримувати передачі, а й віддавати їх – все це на найвищому рівні.


"Баварія" не виграла жодного титулу не через Кейна, а всупереч його присутності. Проблеми зі спиною завадили йому наприкінці сезону, а також на чемпіонаті Європи, де він також страждав від того, що Джуд Беллінгем перетримував м'яч, а Філ Фоден був не в кращій формі – і все ж таки ніхто не забив більше голів», – написав колишній нападник дортмундської «Боруссії» у колонці для kicker.