28 липня 2024 09:16

"Гарно їм сраки підпалив‎". Вацко відреагував на критику сербської преси та заяви про відсторонення від футболу

Журналіст Віктор Вацко заявив, що після того, як він висловився про важливість перемоги Динамо у матчах із Партизаном, до нього в особисті повідомлення налетіли фанати цього клубу.


«Ви знаєте, про це я хотів би поговорити не про те, що гарно їм сраки підпалив. Розумієте, для мене те, що сталося минулого тижня, в принципі стало величезною несподіванкою. Тому що спочатку серби налетіли до мене в соцмережі, в Інстаграм, зокрема зі своїми коментарями».

Також коментатор отримав посилання на сербську статтю спортивного видання, де заявлялося, що «Вацку не місце в спорті».

«Потім мені прислали посилання на статтю, де було написано, що я, виявляється, сію ненависть до Партизана і до Сербії, й мені не місце в спорті. Я не знаю, в якому спорті, що значить, не місце в спорті. Що бігати зранку не можна? У футбол з друзями грати не можна, чи в шахи з сусідом? Чи на змагання з карпфішингу їздити не можна? Я не знаю, в якому спорті мені не місце».

Також Вацко пояснив, чому негативно ставиться до Партизану та усього, що з ним пов’язано.

«Про ненависть я хочу трохи деталізувати. У мене нема до них ненависті. Тому що не може бути ненависть до істот, в яких мізків, як в слимаків. Призирство? Призирство, може, бути.Та яка ненависть. Те, що мені понаписували ці слимаки минулого тижня в соцмережах, я вам чесно скажу, я навіть подумати не міг, що вони такі, ну, тотально безнадійно ***. І х*р там з ним, чого вони набажали мені персонально. Це таке.

Я навіть подумати не міг, що ці імбецили, просто вдумайтесь, вони вважають нас, українців – нацистами. І закликають нас знищувати. І радіють, що орки нас знищують. Сотні повідомлень такого змісту вони надсилали мені в соцмережі минулого тижня».

Журналіст заявив, що в нього ця вся ситуація викликає обурення, адже вони вважають, що українці – нацисти.

«Та й*б вашу мать, москальські тварюки прийшли на нашу землю вбивати наших людей, скидають бомби на наші міста, вбивають наших дітей, але б**ть на думку цих слимаків нацисти і фашисти – це ми. Нація, яка захищає свою землю, а справжніх вбивць вони підтримують, справжніх вбивць вони називають своїми «братами».

Вацко підсумував свою промову, зазначивши, що йому байдуже на сербських хейтерів, які для нього – ніщо.

«Тільки істоти з мізками, інтелектом, як в слимаків можуть стверджувати, що я сію ненависть, ні. Я просто вважав, вважаю і продовжую вважати, що український клуб Динамо Київ на футбольному полі, чуєте, дебіли, на футбольному полі повинен розмазати вас, путінських ****, чуєте, ще раз, на футбольному полі, перекладіть цим дебілам.

В житті ви ніхто і звати вас ніяк, безхребетні істоти, про яку ненависть до Сербії Партизана ви говорите і пишете, яка ненависть може бути до слимаків. Вас для мене не існує, просто кажучи, мені на вас п***ю, китайська філософія», – сказав Віктор у своїй авторській передачі на Ютуб..