27 липня 2024 23:03

Амаду Онана про те, що вибрав "Астон Віллу", а не МЮ: "Не найгламурніший клуб, але це топ-команда, завершила сезон на 4-му місці. Зможу працювати з Емері - одним із найкваліфікованіших тренерів"

Амаду Онана пояснив, чому вирішив перейти в "Астон Віллу".


Раніше повідомлялося, що клуб із Бірмінгема підписав 22-річного півзахисника за 50 мільйонів фунтів із «Евертона».

Протягом минулого сезону з'являлася інформація про інтерес «Манчестер Юнайтед» та «Арсеналу» до Амадe Онана. Гравець пояснив, чому не перейшов до жодного з цих клубів.

«Я гадаю, що тут моє місце. І для мене "Астон Вілла" є частиною вершини англійського футболу. Таблиця каже сама за себе, і це значимо. Громадськість може вважати, що це не найгламурніший клуб, але це був найкращий вибір для гравця, яким я сьогодні.

Сумнівів не виникало, тому що «Астон Вілла» – топ-клуб. Я пішов туди, де відчув правильні амбіції та найкращий проект для мого розвитку.

Я просто неймовірно щасливий бути тут. Я зміг трохи відчути атмосферу в клубі, познайомитись із різними співробітниками «Астон Вілли». Настрій чудовий, я готовий приступити до роботи.

Вони завершили [минулий] сезон на 4-му місці. І до цього додається той факт, що довкілля здалося мені найсприятливішим для мого розвитку і що я зможу працювати з Унаї Емері – одним із найкваліфікованіших тренерів.

Я можу багато чого навчитися у нього та досягти нового рівня. То справді був ідеальний крок. Все було розраховано та проаналізовано, я перебуваю там, де маю бути», – сказав півзахисник «Астон Вілли».