27 липня 2024 22:14

Марокканські вболівальники: "Не хвилюйтеся, гол України буде скасовано за 3 години"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Марокканці шаленіють після поразки в матчі з Україною. Вони не розуміють, як їхня збірна не змогла обіграти суперника, який більшу частину другого тайму грав удесятьох. Марокканці вважають свою збірну сильнішою, особливо після перемоги над Аргентиною, але тепер розчаровані в команді та переживають, що вона не зможе обіграти Ірак у третьому турі, а 4 очок може не вистачити для виходу до наступного раунду за певних умов.


Також марокканці жартують, що через деякий час арбітри побачать офсайд під час того, як було забито другий гол України, після чого взяття воріт скасують змусять команди знову вийти на поле, щоб зіграти кілька хвилин.

Abdrrhaim: Слабка команда, яка не варта представляти Марокко на Олімпіаді. Перемога над Аргентиною вже видається випадковою. Я боюся, що ми не зможемо виграти в Іраку з такою грою.

Said: Таке відчуття, що вся надія нашої команди на цьому турнірі лише на арбітрів, які мають скасовувати голи у наші ворота. Не здивуюсь, якщо зараз наша команда вимагає від організаторів скасувати гол України, а не думає про те, як обіграти Ірак.

Essalhi: Ця перемога ніяк не допоможе Україні вийти до наступного раунду. Вони програють Аргентині у третьому турі та залишать турнір. Цілком імовірно, що Марокко буде достатньо просто не програти Іраку. А якщо вийде виграти з великим рахунком, то зможемо претендувати навіть на перше місце у групі.

Benrahla: З такою підтримкою на трибунах, коли майже весь стадіон вболіває за тебе, коли ти граєш немов удома… Футболістам має бути соромно за поразку. Вони програли слабшому супернику, який до цього програв навіть Іраку!

Albia: Уявіть, що гол України буде скасовано за кілька годин. Мені здалося, що там був офсайд. Було б смішно, якби повторилася ситуація, яку ми побачили у матчі з Аргентиною.

Ouafae: Якби не той дивний випадок у матчі з Аргентиною, то зараз у нас було б одне очко і можна було вже прощатися з Олімпіадою. Не знаю як грає збірна Іраку, але мені вже тривожно на душі перед третім туром. Вже немає впевненості у тому, що Марокко зможе вийти до чвертьфіналу.


Taoufik: Тепер потрібно або сподіватися на перемогу Аргентини у матчі з Україною, або самим вигравати в Іраку. Бо якщо Марокко зіграє внічию з іракцями, а українці зіграють у результативнішу нічию з Аргентиною, то саме ці дві команди пройдуть у чвертьфінал.

Rabii: У другому таймі все складалося дуже вдало для Марокко. Ми зрівняли рахунок, суперник залишився вдесятьох. Потрібно було просто використати чисельну перевагу та забити другий гол. Ми б на 99% забезпечили собі вихід до наступного раунду та могли б фінішувати на першому місці. Натомість поразка і тепер уже ніхто не розуміє, чого чекати від збірної.

Lmaghribi: Мої вітання Україні та удачі Марокко у третьому турі. То був хороший матч. На жаль, ми не змогли здобути таку важливу перемогу, але ще нічого не втрачено для збірної Марокко. Дякую всім уболівальникам за дивовижну атмосферу на трибунах.

Abdelhak: Якщо Марокко не вийде в наступний раунд, то тренерський штаб має бути звільнений із ганьбою. Це була абсолютно провальна гра. Навіть коли українці грали вдесятьох, у мене не було відчуття, що Марокко зможе забити другий гол та здобути перемогу.

Moated: Якщо ця команда не зможе обіграти Ірак та вийти до чвертьфіналу Олімпіади, то краще їм не приїжджати потім до Марокко. Футболісти мають з гордістю представляти країну на таких турнірах, а не грати так, наче роблять нам ласку.

Ayoub: Не бачу жодних проблем. Потрібно просто вигравати в Іраку з будь-яким рахунком, це дозволить нам посісти щонайменше друге місце у групі та вийти до чвертьфіналу. Нас не повинно цікавити, чи Аргентина та Україна гратимуть спеціально внічию. Нині все в наших руках.

Hamza: Ми ледь не змарнували перемогу в матчі з Аргентиною на останній хвилині. Ми пропустили гол у матчі з Україною на останній хвилині. Що не так із командою? Чому не можна зберігати концентрацію до фінального свистка? Яка різниця, як ви грали 90 хвилин, якщо упускаєте все в компенсований час?


Elyousfi: Беріть приклад із України. Вони залишились удесятьох, але билися за свою країну до останнього і заслужено забили гол. Якби я був українцем, то пишався б такою командою. На жаль, не можу зараз пишатися Марокко.

Oidih: Поразка від України? Це не новина, у нас, як завжди, є хороші гравці без характеру і тренери без досвіду. Україні дякую за цей футбольний урок. Сподіваюся, команда збереться та виграє у Іраку у третьому турі.

Issou: У складі збірної України є багато добрих гравців. Було безглуздо ставитися до них зверхньо. Винен тренерський штаб, який не зміг налаштувати команду перед грою, а потім не зміг нічого змінити під час матчу. Навіть коли ми грали 11 на 10. То був провал, але шанс на порятунок ще є. Потрібно просто переграти Ірак.

Alae: Наші футболісти після перемоги над Аргентиною вже мріяли про те, що виграють Олімпіаду, а потім перейдуть усе грати за "Реал" та "Баварію". Сьогодні ж вони мали зрозуміти, що не дарма грають у тих клубах, у яких вони зараз.

Rachad: Заслужена поразка через втрачені можливості та неповагу до суперника належним чином. Нам потрібно терміново наймати психологів, тому що завжди одне й те саме, ми не вміємо використовувати свою перевагу, та ще й пропускаємо на останніх хвилинах.

Hamza: Я не розумію, як можна було у такій ситуації не виграти? Коли українці залишилися вдесятьох, наші футболісти наче втратили мотивацію і ліниво ходили полем. Українці грали набагато краще, можна лише похвалити їх за це.

Djaber: Не хвилюйтеся, гол України буде скасовано за 3 години і ми зіграємо внічию. У всякому разі, я не здивувався б такому після матчу з Аргентиною. Нашим гравцям тільки й залишається сподіватися на арбітрів.

Enjari: Не розумію, як можна було виграти у сильної збірної Аргентини і потім програти значно слабшій збірній України? Сьогодні ми грали жахливо і заслужили на поразку. Крім Хакімі, нема кого похвалити за гру. Команда має згадати, що вона представляє країну та обіграти Ірак. Інакше у них будуть проблеми з уболівальниками, які не пробачать такої ганьби.

Abbasi: Здавалося, неможливо було програти цей матч. Ми зрівняли рахунок, українці залишилися вдесятьох. Просто треба було змусити їх помилитися та забити другий гол. Натомість українці змусили нас помилитися та забили другий гол. Це дуже дивно, коли твоя команда програє, маючи такі добрі умови для перемоги.

Hosain: Удачі у наступній грі. І респект Україні за те, що вона не здається. Думаю, що наша команда не змогла б у такій ситуації зберегти холодну голову та забити переможний гол.

Amirat: Іноді мені здавалося, що це не українці грають удесятьох, а ми. Такі провали в центрі поля та в обороні неприпустимі. Ми давали українцям надто багато простору. Ми дозволяли їм спокійно контратакувати, не чинячи тиску на них. Ми поплатилися за незрозумілу розслабленість після забитого голу. Напевно, наші футболісти вирішили, що м'яч сам закотиться у ворота.

Boubkri: Українці змогли зібратися після вилучення. Вони виявили характер та перемогли. Я недооцінював цього суперника. Але найстрашніше, що те саме можна сказати про нашу команду і тренерський штаб. Ми всі думали, що без проблем виграємо в України. Головне, щоби не було такого настрою на Ірак.

Daoudi: 100 хвилин ганьби! Саме так можна назвати те, що я побачив сьогодні на полі. Справа навіть не в поразці від збірної України. Справа в тому, що ми грали дуже погано весь матч! Мені неприємно це говорити, але українці заслужили на перемогу, бо вони грали краще, вони створювали моменти і не здалися навіть після того, як залишилися вдесятьох. Вони мають характер і волю до перемоги, у ми – ні.