27 липня 2024 21:35

"Іноді нам треба, щоб хтось у сраку клюнув". Хлань назвав дієвий стимул для подальших перемог України на Олімпіаді

Вінгер олімпійської збірної України Максим Хлань прокоментував переможний матч проти Марокко на ОІ-2024 (2:1).


"Я неодноразово наголошував на нашому українському духу, що наша нація нас штовхає вперед. І ми маємо лише такий стиль та характер футболу показувати. І нам без різниці, хто проти нас грає, які прізвища – ми захищаємо свою родину та країну. Це для найголовніше.


Перша перемога України на Олімпіаді? Від щастя я усвідомлюю, але потрібно відкинути "гарячі" думки та думати про Аргентину. Ми – професіонали і не можемо дозволити собі якийсь ефект радощів. Через два дні вже наступний матч, і нам потрібно сконцентруватися, наскільки б важко не було б нам. Хочу наголосити: це все для нашої країни. Поки літають ракети та йде війна, ми не можемо жалітися, що нам важко. Готуємося до наступної гри і лише перемагати.


Чесно кажучи, перший тайм грали лише першим номером, нав'язували свою гру. Але по ходу гру побачили, що треба десь відійти назад. Це теж була правильна тактика. На жаль, червона картка нас похитнула, але ми не зупинилися, трималися до кінця і скористалися цим моментом.

Пенальті? Якесь прокляття. Але, як бачите, що не робиться – то на краще. Іноді нам треба, щоб хтось у сраку клюнув, щоб ми побігли. Тому таке буває – добре, що так сталося", – цитує Хланя Суспільне Спорт.

Нагадаємо, після 2-х турів у всіх команд однакова кількість очок – по 3. Україна за додатковими показниками йде третьою, пропустивши вперед Аргентину та Марокко. Свій завершальний і вирішальний поєдинок підопічні Руслана Ротаня проведуть у вівторок, 30 липня, проти аргентинців.


Фото - УАФ