27 липня 2024 20:35

Обі Мікел про Роналду та Мессі: "Перемога в Кубку Америки ставить Лео попереду. Португалія невдало провела Євро, але єдине, за що Кріштіану можна критикувати – гра з Грузією. Тобі 39, відпочинь"

Джон Обі Мікел вступив у дискусію про Ліонель Мессі та Кріштіану Роналду.


«Навіть якщо ви фанат Мессі, ви повинні поважати його [Роналду]. Не можна любити їх обох, кожен має свою думку. У мене є моя думка про те, хто є [найбільшим гравцем усіх часів]. Тепер, коли Мессі знову виграв Кубок Америки з Аргентиною і привів їх до слави, це ставить його попереду. Звичайно, можна сказати, що Роналду провів розчаровуючий турнір на Євро-2024.

Я думаю, що португальська команда справді виступила невдало. Вони були одними з лідерів на перемогу. Якість гравців у цій команді є абсолютно фантастичною.

Багато хто критикував Роналду за те, що він б'є [всі] штрафні, за те, що намагається робити все [сам], грає в кожному матчі. Але я вже кілька разів казав, що єдине, за що я його критикую на цьому турнірі, це [його рішення] грати у матчі проти Грузії. Йому не потрібно було грати у цьому матчі. Тобі 39 років, зроби перерву. Відпочинь і відновися до наступної гри», – сказав колишній півзахисник «Челсі».