27 липня 2024 10:34

Кирило ФЕСЮН: "Я фанатiв від Ярмоленка, бо він, як і я, із Чернігова. Пам'ятаю, як він приїжджав до нас на турніри, привозив подарунки"

Один з найперспективніших воротарів України, страж воріт донецького Шахтаря та олімпійської збірної нашої держави Кирило Фесюн зізнався, за кого вболівав у дитинстві та на кого рівнявся.

Кирило Фесюн заявив, що на відміну від більшості хлопців свого покоління у дитинстві вболівав в Україні не за київське Динамо чи донецький Шахтар, а Дніпро.


«Я дуже люблю Барселону, ще з часів, коли тренером був Гвардіола. А в Україні я завжди вболівав за Дніпро. За справжній Дніпро, де грали Коноплянка, Селезньов, Ротань. Легендарна була команда».


Розповів Кирило і про свого кумира дитинства. Як це дивно з огляду на ігрове амплуа Фесюна, це був не Олександр Шовковський чи Джанлуїджі Буффон, а вінгер.

«Я фанатів від Ярмоленка, тому що він, як і я, із Чернігова. Пам’ятаю, як він приїжджав до нас на турніри, привозив подарунки. Це справжня зірка», – розповів Фесюн в інтерв'ю сайту Збірна.