26 липня 2024 21:35

Фабріціо РОМАНО: "Де Россі телефонує Довбику щодня, щохвилини"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Головний тренер "Роми" Даніеле де Россі намагається переконати форварда "Жирони" Артема Довбика перейти в римський клуб, повідомляє інсайдер Фабріціо Романо.


"Атлетіко" має усну домовленість з каталонським клубом про трансфер 27-річного українця, але "матрацники" не мають домовленості з гравцем та його агентом про деякі деталі персональної угоди та комісійних.

Протягом останньої доби "Рома" увімкнулася у боротьбу за гравця. Як раніше повідомляв інсайдер, Довбик відкритий до переходу в "Рому".

На відміну від іспанського клубу, римляни спочатку розпочали перемовини з гравцем та досягли його згоди. Тепер "Ромі" необхідно провести перемовини з "Жироною" про трансфер футболіста.

"Рома" намагається підписати гравця, "матрацники" теж перебувають у перемовинах, але угода не закрита.

"Головний тренер "Роми" Даніеле де Россі телефонує Довбику щодня, щохвилини. Не буквально щодня, бо перемовини розпочалися лише минулої доби, але насправді майже щохвилини, щогодини.

Він надсилає повідомлення, телефонує гравцю. Де Россі намагається зробити все якнайкраще", - сказав Романо на стрімі на платформі Playback.

Раніше видання TUTTOmercatoWEB з посиланням на Messaggero повідомило, що трансфер Довбика в "Атлетіко" призупинився через прохання агента гравця збільшити комісійні.

Джанлука Ді Марціо на своєму сайті написав, що римський клуб запропонує 30-32 мільйони євро за трансфер Довбика плюс бонуси.