26 липня 2024 20:57
3

"Впевнений, що вони вийдуть в Лігу чемпіонів". Ексзахисник "Партизана" дав сміливий прогноз щодо матчу з "Динамо"

Колишній захисник Партизана Боян Остойич висловився щодо матчу-відповіді з Динамо у кваліфікації Ліги чемпіонів.


"Болюча поразка, але з цієї шкіри не вилізеш. Партизан добре почав і мені дуже прикро за кінцевий результат. Вони не були сконцентровані, тому що пропустили три голи за відносно короткий проміжок часу, і я думаю, що це погано на них вплинуло, в результаті вони не змогли повернутися в гру.


У Партизана є чудова можливість покращити враження у матчі-відповіді, я впевнений, що вони зможуть вийти. Ми забили два фантастичних голи, я впевнений, що в Гумській все буде набагато краще.

Я вірю в якість усіх гравців. Чув, що після матчу тренер оголосив, що найближчим часом будуть нові підсилення, і впевнений, що це будуть якісні футболісти. Я щиро вірю у всю команду і тренера, як вірив минулого сезону, коли на лаві запасних був Ігор Дуляй.


Партизан має незаперечну якість для європейської арени. Я не думаю про Лігу Європи та Лігу конференцій, я впевнений, що "чорно-білі" вийдуть у Лігу чемпіонів. Ще коли я був гравцем, а тепер і як тренер, я навчився дивитися на речі позитивно, тому переконаний, що Партизан переможе київське Динамо. Гравці повинні винести уроки з першого матчу, зосередитися на полі і показати, що вони є і що вони там, де вони є, виключно завдяки власним заслугам", – цитує Бояна Остойича Informer.

Нагадаємо, що у першому матчі Динамо переграло Партизан (6:2). Кияни зіграють проти сербів 31 липня.


Фото: Starsportphoto

Я впевнений, що вони зможуть вийти....
Вийти на поле? Тоді да.
Цей Боян просто взірець об'єктивності. "Ми забили два фантастичних голи" - один з пенальті, а другий з одного метра проштовхнули у ворота. Ці голи мабуть крутять на ТБ у всьому світі. Боян забуває, що все розсудить гра, а не його фантазії.
Сховати
Africanda-S, напевне особливого оптимізму йому додає статистика зустрічей з нами :)