26 липня 2024 17:27

beIN Sports вимагає, щоб гравці Ліги 1 носили нашивки Visit Qatar – запит озвучив голова компанії та ПСЖ Аль-Хелайфі. Інші клуби незадоволені

beIN Sports вимагає від Ліги 1, щоб гравці носили нашивку Visit Qatar.


Раніше повідомлялося, що права на показ Ліги 1 придбано DAZN та beIN Sports. DAZN показуватиме вісім матчів кожного туру, beIN Sports – один.

Як пише The Guardian, телекомпанія beIN Sports зажадала, щоб кожен гравець Ліги 1 наступного сезону носив нашивку Visit Qatar на своїй футболці під час ігор, що транслюються у прямому ефірі.

Запит був зроблений від імені катарської компанії головою її правління Нассером аль-Хелаїфі, який також є президентом Парі Сен-Жермен.

Вимога про носіння гравцями нашивок Visit Qatar викликала суттєві розбіжності серед клубів. Один із власників, який побажав залишитися анонімним, описав це як «спробу захопити лігу».

«Що, якщо я захочу залучити саудівські інвестиції? Вони намагаються захопити лігу. Як я розумію, після телефонної розмови між президентами було запропоновано багато нових умов», – заявив одні з власників.

Джерело в «ПСЖ» і beIN Sports описав ці заяви як «обурливу кампанію з боку клубів, які хочуть запустити прямий канал LFP, а не користуватися послугами традиційних телекомпаній».