26 липня 2024 15:27

Капітан збірної України U-19: "Деякі наші вболівальники поховали нас ще перед матчем з Італією"

Капітан збірної України U-19 Максим Мельниченко прокоментував виліт команди з юнацького Євро-2024 після поразки від Франції (0:1) у півфіналі.


"Звичайно, ми розчаровані. Вважаю, що ми нічим не поступалися. Це була неймовірна гра, неймовірна самовіддача. Я пишався сьогодні своєю командою, було дуже приємно перебувати на полі з цими гравцями. Неприємно лише те, що не вдалося виграти, але це футбол - так буває. Наш шлях на цьому Євро, на жаль, завершився.


Була неймовірна підтримка. Таке враження було, наче ми граємо матч вдома. Стадіон, вболівальники, атмосфера - все топ. Вважаю, що установку (тренерську - прим.) ми виконали. Знали, що вони добре працюють з м'ячем, що нам доведеться терпіти. За рахунок самоввідачі, за рахунок знаходження правильних позицій ми завдання своє виконали. У них не було дуже багато гострих моментів. До того ж, ми непогано вибігали в контратаки, володіли м'ячем, чинили на них непоганий тиск.

Мінімальну ціль виконано - потрапити на чемпіонат світу. Звичайно, хотілося перемогти на цьому Євро, але деякі наши вболівальники похоронили нас ще перед матчем з Італією, тому півфінал - це непогано", - сказав півзахисник.


Фото: СК "Днiпро-1"