26 липня 2024 14:55

Джеймс про расистську кричалку Енцо: "У футболі немає місця расизму, дискримінації. Він визнав, що вчинив неправильно. Це найкраще, що він міг зробити"

Рис Джеймс оцінив расистську кричалку аргентинців про збірну Франції.

Під час святкування перемоги у Кубку Америки гравці збірної Аргентини заспівали образливу кричалку про футболістів збірної Франції: «Грають за Францію, але всі родом з Анголи. Їхні мами – нігерійки, їх тата – камерунці, але в паспорті написано: «Француз».


Відео опублікував хавбек «альбіселесте» та «Челсі» Енцо Фернандес, але незабаром перервав трансляцію. Пізніше Енцо вибачився в соцмережі і вибачився за свою поведінку перед партнерами по «Челсі». Клуб розпочав дисциплінарне розслідування.


Капітан «Челсі» відповів, чи ця ситуація може вплинути на командний дух.


«Звичайно, завжди є чинник, коли людям щось не подобається, і тоді можуть виникнути проблеми. Не можу відповісти, доки всі не зберуться в одній роздягальні. Сподіваюся, що все вирішиться гладко, і ми зможемо рухатися далі.

Це справді складна ситуація. У футболі немає місця расизму, дискримінації.

Думаю, він швидко підняв руку, визнавши, що вчинив неправильно, і вибачився перед товаришами по команді, клубом та іншими ображеними людьми.

Думаю, це було, мабуть, найкраще, що він міг зробити у тій ситуації», – сказав Ріс Джеймс.