25 липня 2024 16:42

"Барса" запропонувала за Ольмо 40+20 млн євро у розстрочку, "Лейпциг" хоче 60 млн разом. Дані отримуватиме знижену зарплатню в перші 2 сезони при переході

"Барселона" запропонувала "Лейпцигу" за Дані Ольмо 40+20 млн євро у розстрочку.


За даними Mundo Deportivo, 40 млн євро були запропоновані каталонцями у вигляді фіксованої суми, а 20 млн як бонуси, що залежать від того, чи виграє «Барса» титули.

Крім того, виплачувати 40 млн передбачалося частинами на виплат. «Лейпциг», який бажає отримати 60 млн євро одноразово, відхилив цю пропозицію.

«Барселона» планує покращити умови угоди, нині клуб також проводить переговори з оточенням гравця про його особистий контракт. Агенти Ольмо вже отримали письмову пропозицію, розраховану на шість сезонів. Виходячи з нього, перші два сезони футболіст зароблятиме менше, щоб полегшити реєстрацію, потім, починаючи з третього сезону, його винагорода збільшиться.

Зазначається, що пропозиції щодо трансферу 26-річного гравця також направили «Баварія» та «Манчестер Сіті», проте сам Ольмо хотів би перейти до «Барселони».

Минулого сезону півзахисник провів 21 матч у Бундеслізі, забив 4 голи та зробив 5 передач. Разом із збірною Іспанії футболіст виграв Євро-2024.