25 липня 2024 08:42
1

Іракські вболівальники – про матч з Україною: "Леви обіграли овець"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Іракці приємно вражені перемогою над Україною. Перед початком гри навіть усередині країни мало хто вірив у успіх іракської збірної на Олімпійських іграх загалом, та у матчі з командою Руслана Ротаня зокрема. Іракці окремо відзначають важливу роль тренерської роботи у цьому поєдинку та вважають, що саме правильні заміни та тактичні перестановки допомогли вирішити результат матчу на користь Іраку. Також вони зазначають, що їхні гравці були більше мотивовані на перемогу, ніж Україна, футболісти якої хотіли швидше перемогти на класі.


Bhaa: Незалежно від того, як завершиться турнір для Іраку, ці гравці вже для нас герої. Ті, хто називають себе експертами, говорили про три поразки у трьох матчах. Говорили, що Ірак – найгірша команда у групі та одна з найгірших на Олімпіаді. У першому матчі збірна показала, що це зовсім не так.

Hijram: Іракська команда відмінно організована, здатна контролювати гру навіть якщо суперник володіє м'ячем. Наш тренерський штаб дуже грамотно збудував цю гру в тактичному плані. Ми змусили українців багато бігати у першому таймі, а після перерви виявилися найкращі сторони наших гравців. Але все ж таки початок матчу залишився за українцями. Сподіваємося, що тренер додасть гравцям впевненості з початку наступної гри, і ми не будемо так нервувати в першому таймі.

Zuhairi: Це справді велика перемога для Іраку. У нас немає таких гравців, як у Аргентини, Марокко та України. Але з нами Аллах та любов до країни. Наша збірна грала з відмінною мотивацією проти сильнішого суперника. За рахунок цього вдалося сьогодні перемогти.

Khudair: Україна є гідним суперником, але вони переоцінили свої сили. Здається, вони не вірили в те, що Ірак здатний у них виграти. Це відіграло позитивну роль нашій перемозі. Коли суперник не поважає тебе, то завжди будеш шанс покарати його за це.


Aldeen: Аргентина та Марокко – дуже сильні команди, з ними грати набагато складніше, але трьох очок нам точно не вистачить для виходу до наступного раунду. Аллах послав нам випробування, і ми повинні йому довести, що гідні називатися найкращими серед найкращих.

Talal: Після перерви та замін ми побачили зовсім іншу гру. Ми побачили іншу команду з гарною організацією гри. Ми навіть побачили інший тактичний рисунок. Здається, українці не були готові до того, що Ірак має запасний план. Напевно, вони думали, що ми мріємо лише про нічию.

Badran: Без Мудрика та Судакова збірна України виявилася зовсім безпорадною. Українці багато рухалися полем, багато володіли м'ячем, але все це не принесло їм жодної користі.

Haetu: Напевно, індивідуально українці сильніші за наших гравців, не всіх, але загальний рівень у них справді вищий, але як команда, вони слабші за Ірак. У тому числі відіграли свою роль правильні заміни та тактичні зміни.

Fatek: Матч міг закінчитись по-різному. У тому числі й розгромною перемогою України. Це був справді складний суперник із хорошими футболістами у складі. Але вони думали, що ми злякаємось їх і гратимемо весь матч на відбій.

Alazzawi: Арабський день у нашій групі. Аргентина та Україна вважалися сильнішими командами, але Ірак та Марокко змогли довести, що не варто недооцінювати людей, які виходять на поле з вірою в себе та Аллаха!

Qasim: Перший тайм був дуже поганим. Нам пощастило, що суперник не використав свої моменти. У другій половині матчу Ірак виглядав набагато краще та заслужено переміг.

Zangana: Ми виграли дуже важливий матч, але це лише початок. Якщо Ірак програє Марокко та Аргентині, то перемога над Україною не матиме жодного значення. Третє чи четверте місце – результат буде один, ми просто вилетимо з турніру.

Yousif: Не гнівіть Аллаха і не радійте завчасно. Україна – сильний суперник, але вони сьогодні не мали мотивації. Це була їхня головна помилка. Не думаю, що Марокко та Аргентина повторять цю помилку.


Akeel: Український тренер виглядає дуже молодим та недосвідченим. У Європі люблять призначати молодих тренерів, але щоб досягати великих перемог, потрібний досвід роботи на найвищому рівні. У вирішальний момент у нашому матчі це відіграло важливу роль. Радхі Шейнашил зміг переламати хід матчу та здобути перемогу.

Taklef: Історична перемога у нашому першому матчі на Олімпіаді! Україна вважалася небезпечним суперником та фаворитом, але ми змогли у них виграти і тепер маємо добрі шанси на вихід у плей-оф.

Emad: Українці так погано грали через те, що у них життя вже влаштоване, як і в більшісті європейців. Вони мають гроші, будинки, машини і все це в юному віці. Наші журналісти писали про те, що 20-річний український гравець може отримувати 10-20 тисяч доларів на місяць. Яка може бути мотивація у молодого хлопця, який отримує понад 100 тисяч доларів на місяць?

Anmar: Матчі у нашій групі показали, що не завжди виграють фаворити та сильніші команди. Дуже важлива мотивація, настрій на перемогу та віра у свої сили. Ніхто не сумнівається в тому, що Аргентина сильніша за Марокко, а Україна сильніша за Ірак. Але вони недооцінили арабські збірні та заслужено програли.

Haider: Цей матч було виграно за рахунок тренерського штабу. Я ціную і люблю наших гравців, але багато хто з них не дуже високого рівня, якщо говорити об'єктивно. Але наш тренер зміг мотивувати гравців, налаштувати їх на складну гру та змусити повірити у себе. Це спрацювало.

Faxir: Скажу чесно, що я не дуже добре знаю про європейські команди, особливо про Україну. З усіх українських гравців я знаю лише Мудрика, але він сьогодні чомусь не грав.

Khalid: Леви обіграли овець. Не дарма наша команда має прізвисько "Леви Месопотамії". Сьогодні Ірак грав агресивно, зі спортивною агресивністю і був максимально ефективним. Як справжній лев, якому достатньо зробити один стрибок, щоб схопити свою жертву. Україна мені більше нагадувала стадо овець, яке вийшло на поле пощипати траву, насолоджуватися життям та милуватися природою. Якби українці грали так само агресивно, як і ми, то вони без проблем виграли б. Сподіваюся, інші команди також не зможуть налаштуватися на гру з Іраком.
Думаю, на Олімпійські ігри наших молодих хлопців з національної збірної та клубів треба було відпустити!!! Вчора не вистачало Бражка, Мудрика, Забарного, Бондаренка і т.д....