25 липня 2024 08:02
2

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Мені сподобалася організація гри команди Ротаня. Ця поразка - нещасний випадок"

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло у своєму Facebook прокоментував поразку олімпійської збірної України від Іраку (1:2).


"Дивився матч у запису. Мені сподобалася організація гри команди Ротаня. Є стиль, а це головне. Ця поразка - нещасний випадок".

Персональні помилки плюс дивні рішення рефері вплинули на результат. Я вірю у команду. Всім добра. Слава Україні", - написав Заховайло.
Не знаю, де Заховайло знайшов позитив у команди Ротаня. Я ж побачив, що фізично збірна України у другому таймі підсіла. Програючи, штурму здійснити не змогла. Брагару старався, але на правому фланзі у іракців грає дуже чіпкий захисник, здається, № 18. Один раз Брагару зробив відмінний прохід до воріт, але Хлань з його пасу промахнувся. І не було жодної контратаки з боку збірної України. Постійні паси назад для підтягування партнерів, а тим часом Ірак встигав вибудувати стіну оборони. Вкотре стверджую: Ротань не тренер!
Нещасний випадок та персональні помилки— це все про Вашого підопічного Таловерова)). А команда дійсно старалася. Брагару, Криськів та багатьох можна назвати— вони намагалися створити на полі шось