24 липня 2024 18:58

Начо заплакав, прощаючись з "Реалом": "Цей клуб означає все для мене, це мій дім, сім'я. Дякую за те, що зробили мене людиною з ідеальними цінностями"

Начо заплакав на церемонії прощання із «Реалом».


Начо, який дебютував за основний склад «Реала» 23 квітня 2011 року, раніше перейшов у саудівський клуб «Аль-Кадісія». Сьогодні "Мадрид" провів урочисту церемонію на честь 34-річного чемпіона Європи у складі збірної Іспанії.


Екс-капітан Мадрида зворушився після перегляду відео, підготовленого для нього клубом.


«Я не знаю, чи варто плакати зараз… Сьогодні важкий день, незвичайний та емоційний.

Ви дали мені більше, ніж я зміг вам повернути. Ви навчили мене рішучості у житті. Я захищав цей герб на полі та за його межами кожну секунду свого життя.


Цей клуб означає все для мене та всієї моєї родини. 24 роки я пересувався одним і тим же маршрутом: з мого будинку до мого іншого будинку... Тому що тут моя сім'я. Ви не уявляєте, що це був за шлях стати гравцем першої команди і зрештою підняти 15-й кубок Ліги чемпіонів. Я йду в найкращий момент, будучи капітаном цього клубу.


Дякую "Реалу" за те, що він зробив мене людиною з ідеальними цінностями. Дякую Анчелотті за віру в мене. Дякую товаришам за командою, ви найкращі. Спасибі всім. Думки про вас роблять мене щасливим… Дякую всім працівникам клубу, тому що ви зробили мене найкращим гравцем та людиною...

Мамо, тату... Все це завдяки вам. Ви стільки пожертвували для мене та мого брата Алекса. Дякую моїй сестрі Майте за те, що стільки разів возила нас на тренування та ігри. І дякую моїй дружині Марії, найкращій людині на світі, за те, що ніколи не відпускала мою руку...» – сказав Начо.