24 липня 2024 13:17

Де ла Фуенте не змінився як людина після перемоги на Євро: "Намагаюся наслідувати вчення матері Терези: не дозволяйте нікому, хто приходить до вас, піти, не відчувши себе трохи краще"

Луїс де ла Фуенте заявив, що не змінився після перемоги на Євро-2024.


– Що відчуває тренер – чемпіон Європи?

- Сильні емоції, подяка до всієї Іспанії. Гордість за те, що було досягнуто і як було досягнуто. Ключ до успіху, як я говорю завжди, – це працювати, працювати і продовжувати працювати. Без такого настрою команди досягти цього було б неможливо. Але ми хочемо більшого. Цей результат можна покращити. Щодня ми можемо потроху удосконалюватись, продовжуючи зростати.

– Чи справді Луїс де ла Фуенте сьогодні залишається таким самим, яким він був два тижні, місяць чи рік тому?

– Безперечно. Суть людського буття не змінюється. Я такий самий, як завжди. Моє життя залишається незмінним: я намагаюся день у день ставати краще як професіонал і, перш за все, як людина. Ось що справді хвилює мене сьогодні, як і рік чи п'ятнадцять років тому – стати кращим, полегшуючи людям життя.

Я намагаюся дотримуватися вчення матері Терези: не дозволяйте нікому, хто приходить до вас, піти, не відчувши себе трохи краще. Я намагаюся це робити щодня, – сказав головний тренер збірної Іспанії.