24 липня 2024 08:33

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "У кваліфікації Ліги Чемпіонів обіграти суперника у чотири м'ячі? Дорогого коштує!"

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло у своєму Facebook прокоментував перемогу "Динамо" над "Партизаном".


"Динамо" Київ – "Партизан" Белград 6:2. У кваліфікації Ліги Чемпіонів обіграти суперника у чотири м'ячі? Дорогого варте! Є результат і треба хвалити. Але я не співатиму солодкі дифірамби. Тому що, я усвідомлюю, що чекає наше "Динамо" попереду.

Якщо характеризувати нашого суперника, мовою фраза Валерія Васильовича Лобановського: "Тренування з підвищеною відповідальністю". Я припускав, що "Партизан" слабкий, але на перевірку вони виявилися взагалі глухонімими. Жорсткі слова з мого боку, але вони справедливі.

Перша гра сезону завжди проходить у нервовій обстановці. "Динамо" Київ є "Динамо" Київ, і питати за якість гри уболівальники будуть суворо. Перейду до конкретики. Поки що немає інтенсивності в ходженні м'яча. Виходимо з оборони дуже повільно, Як наслідок суперник встигає перебудовувати оборонні блоки, тим самим перекриваючи вільні зони, позбавляючи нас відкритого простору.

Окрема оцінка – це наша організація гри в обороні. Тенденція проста – самі собі привозимо. Великий відсоток шлюбу у передачах при білд-апі. Гравці оборони втрачають концентрацію та позицію при флангових атаках нашого суперника.

Нарешті про хороше. З придбанням Піхальонка з'явилася надія на креатив у центрі поля. Загалом, є надія. Якщо ми розраховуємо потрапити до Ліги чемпіонів, нам потрібно додавати. Всім добра... Слава Україні...", - написав Заховайло.