23 липня 2024 23:21
5

Гендиректор "Партизана" – про слова Шовковського перед матчем: "Що Україна зробила щодо агресії НАТО проти нашої країни?"

Генеральний директор «Партизана» Мілош Вазура прокоментував слова головного тренера «Динамо» Олександра Шовковського про скасування офіційних заходів напередодні матчу другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.


«Чим завдячувати такій неспортивній поведінці? Наша країна не відмовилася від визнання територіальної цілісності цієї країни. Ми маємо поставити питання: «Що Україна зробила щодо агресії НАТО проти нашої країни, що ми маємо робити і як на це відповідати?»

Чому хтось ставить себе на п’єдестал морального судді та судить з нього про сербські справи та поведінку, а також без жодних аргументів повчає нас? Чи вони колись засуджували ту агресію, чи дистанціювались від скоєних проти нас злочинів?

Чому це поширюється на спортивні майданчики? Цьому не місце у спортивних змаганнях. Сербія послідовно тримається осторонь усіх військових конфліктів і наполегливо проповідує мир», - йдеться в повідомленні Вазури.

«Партизан» у липні 2024 року зіграв 3 товариські матчі з російськими командами. Ігри проходили у Москві.

«Динамо» у першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів обіграло «Партизан» з рахунком 6:2.


Фото: М. Антић

Знаешь придурок, когда НАТО скидывала режим вашего мясника Милошевича, то в те времена в Украине относились к НАТО гораздо жёстче чем в рашне. Да, да, именно! Большинство украинцев было за режим Милошевича и Югославию (многие тогда не понимали многого). И найти журналиста и простого украинца, который был тогда за НАТО и за США была действительно редкость. Так что делали, считай. Что-то, да делали.

Перед тем как пасть открывать свою, поинтересовался и поизучал бы наш исторический, неверный, горький опыт.
Пішов ти , дядя, за " срузьким кораблем"!!!
Ну опять злая НАТА напала , а этнические чистки это норм... Типичный братушка ...
Нормально сказав) без мізків стільки наговорити - макіївської джерельної цьому пану!
Странный дядя. А шо Украина должна была стать в защиту или поддержку диктаторского режима как вы это сейчас делаете