23 липня 2024 17:03

Французький клуб з українцем Ігнатенком понизили до третього дивізіону Франції через фінансові проблеми

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Пресслужба "Бордо" офіційно оголосила про пониження клубу в класі. Наступного сезону "жирондинці" виступатимуть у третьому дивізіоні Франції.


"Не дивлячись на відновлення переговорів останніми днями, вчора, у понеділок 22 липня, представники FSG (американська компанія - прим.) повідомили ФК "Бордо" та його акціонеру, що вони не бажають продовжувати розгляд цього питання (ставати інвесторами - прим.), незважаючи на запевнення, надані різними зацікавленими сторонами.

Отже, ФК "Бордо" приймає санкцію адміністративного пониження в класі на сезон 2024/2025, і буде знову викликаний для подання свого бюджету в DNCG.

Майбутній період повинен дозволити ФК "Бордо" повернутися сильнішим і на найвищому рівні. Клуб і його акціонер запевняють уболівальників і всі зацікавлені сторони у своїй рішучості захищати інтереси клубу», - йдеться в заяві клубу.

За підсумками сезону 2023/24 "Бордо" фінішував на 12-му місці в турнірній таблиці Ліги 2. У складі команди виступає український півзахисник Данило Ігнатенко.