23 липня 2024 09:58

Журналiст: "Шовковський на зборах награвав певні моделі гри саме проти "Партизана"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський склав прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» Київ – «Партизан», який буде коментувати на FootballHub.


Час суперпринципового протистояння настав! Перемогти «Партизан» – дуже важливо для «Динамо», і не тільки в турнірному плані.

Вже частково вивчив сербську команду, готуюся коментувати для вас на FoootballHub. Є там непогані гравці: маленькі і спритні кореєць Го Юн Джун і конголезець Калулу (брат П’єра Калулу з Мілана), найкращий бомбардир минулого чемпіонату Сербії Салданья (але його не можна назвати прям топом, ще недавно грав за «Нефтчі»), непоганий центральний захисник і капітан Маркович… Але прям суперзірок я у гробарів не побачив. З ними можна і треба грати.

«Динамо» провело достатньо якісні збори. І схоже Шовковський награвав певні моделі гри саме проти «Партизана». Дуже класно вписався в команду Піхальонок. На нього великі надії!

Домашній матч (хоч і умовно домашній) дуже треба вигравати. На це і поставлю. Втім, очікую спочатку достатньо обережної гри. То ж, мій варіант «перемога «Динамо» і тотал менше 3,5» за 2,43.