23 липня 2024 22:53
48

"Динамо" – "Партизан" 6:2. 2-й кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів. Люблінський розгром

"Динамо" - "Партизан" 6:2


"Динамо": 1. Бущан - 20. Караваєв, 3. Дячук, 4. Попов, 2. Вівчаренко - 6. Бражко, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 7. Ярмоленко, 22. Кабаєв - 11. Ванат

Запасні: 35. Нерещет, 51. Моргун, 9. Волошин, 17. Лонвейк, 18. Андрієвський, 21. Супряга, 23. Малиш, 28. Себальйос, 30. Діалло, 40. Біловар, 44. Дубінчак, 76. Піхальонок


"Партизан": 1. А. Йованович - 25. де Медіна, 6. Маркович, 18. Муякич, 5. Антич - 29. Захід, 33. Арріага, 77. Ко Йон Чжун, 7. Ксандер, 15. Калюю - 11. Салданья

Запасні: 31. Крунич, 85. Стеванович, 4. Юрчевич, 9. Д. Йованович, 10. Натхо, 16. Овусу, 19. Шчекич, 26. Філіпович, 39. Ібрахім, 43. Трифунович, 45. Степанович, 50. Лазаревич


«Динамо» – «Партизан» ON-LINE


Прев'ю

Сьогодні «Динамо» стартує у кваліфікації Ліги чемпіонів. У рамках 2-го раунду відбору київська команда номінально вдома (у польському Любліні) прийматиме сербський «Партизан».


До протистояння зі сербами кияни готувалися на зборі в Австрії. Під час цього етапу підготовки підопічні Олександра Шовковського провели 5 контрольних матчів. Зокрема, «Динамо» зіграло внічию з «Шальке» (2:2) та «Падерборном» (0:0), потім були перемоги над «Брондбю» (4:0) і «Мамелоді Сандаунз» (1:0), а в останньому спарингузазнало поразки від німецького «Уніона» (2:3).


Щодо «Партизана», то він до зустрічі в ЛЧ готувався, увага, в росії. Там підопічні Александара Станоєвича взяли участь у так званому «братському кубку», в якому зіграли з московськими «Динамо», ЦСКА та «Локомотивом». Опісля «Партизан» уже навіть встиг стартувати у національному чемпіонаті Сербії, мінімально перемігши «Напредак» (1:0).


Варто відзначити, що допомогти «Динамо» у сьогоднішньому поєдинку не зможуть Валентин Рубчинський, Максим Брагару та Микола Михайленко, котрі перебувають у розташуванні олімпійської збірної України, а також Тарас Михавко, Матвій Пономеренко та ще кілька молодих гравців, що зараз перебувають на Євро U-19. Крім того, через травму вибув Володимир Шепелєв.


Цікаво, що згідно з офіційним сайтом УЄФА, у заявці «біло-синіх» на цей поєдинок відсутні Максим Дячук, Назар Волошин та Антон Царенко. Однак про те, що хтось із цим гравців травмований, перед грою Шовковський не говорив. Найімовірніше, що їх іще внесуть до реєстру перед поєдинком.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Бущан – Тимчик, Попов, Себальйос, Вівчаренко – Бражко, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром поєдинку буде німець Крістіан Дінгерт.


Транслюватимуть гру канал «2+2», YouTube-канал FootballHub та клубний канал «Динамо» у YouTube. «Динамоманія» о 21:00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Доброго дня! Усіх, з яскравою перемогою! Я вже казав після матча з Брондбю на зборах, що такої переваги Динамо над суперником у всіх футбольних аспектах я не бачів вже багато років. Тепер це сталося в офіційному і, з багатьох причін, дуже відповідальному матчі. Склад команди на 99 % залишився минулорічним, а гра команди почінає радувати очі та лити бальзам на багаторічні рани вболівальників. Шовковський Олександр Володимирович, як на мене, це головна причіна перевтілення команди. Тримаємо кулаки і спостерігаємо далі, з надією на повторення казки 1996-2002 років.
З перемогою!!! Це просто неймовірно!!! Молодці!
Гра хороша, але потрібні захисники, особливо правий, бо з сильнішими суперниками буде "біда". Тимчика замінити ніким, а сезон тільки розпочався....
Шапа і Бражко найкращі. Ще б захист посилити і можна про груповуху помріяти.
Сховати
Игорь, сьогодні ьагато хто показав себе з кращої сторони, але до двійки, яку Ви назвали, я б додав Кабаєва.
Раніше не йшло у нього, а зараз і на зборах він мене порадував, і сьогодні чи ненайкращий.
Дійсно! Дуже давно не отримував такої насолоди від гри Динамо! Ще більше порадувало що макнули в лайно цих сраних "братушек"! Всіх з перемогою!
Кайфонув від футболу, давно не було такого відчуття. Сьогодні було бажвння і відача наших футболістів через всім відомий подразник. Дякую команді приємно дивитись.
P.S. Нам би вожака в захист, і можна бодатися в єврокубках.
Натхо все ще хоче в Лігу чемпіонів? (див. його інтерв'ю перед матчем).
З перемогою! Давно не мав такого задоволення від ігри Динамо
Другий тайм взагалі порадували. Спокійно, з настроєм, просто знищили. Якби не помилки в обороні, то можна було б глворити , що як дітей. Нехай партизани з москалями і далі граються
Сховати
Zeit, чесно кажучи, в середині другого тайму відверто кинули грати вперед, десь було відчуття, що поплатимось. Добре, що потім знову включились.
ПІХА-ТОП!!!